Öğrencilere polisten liderlik

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, çevresinde ön plana çıkan öğrencilere yönelik Lider Eğitimi Projesi başlattı.

Haberler 20.07.2012 - 09:47 Son Güncelleme : 20.07.2012 - 09:47

Eğitimlere katılan 35 öğrenci için İstanbul gezisi düzenlendi. Vali Hüseyin Avni Mutlu ile Boğaz turuna katılan öğrenciler, İstanbulun tarihi güzelliklerini geziyor.

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğünün gerçekleştirdiği Lider Eğitimi projesine katılan öğrencilere yönelik İstanbul gezisi düzenlendi. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlunun davetlisi olarak İstanbula gelen 35 öğrenci, önce Vali Mutlu ile Boğaz turuna katıldı daha sonra da Sultanahmet ve Ayasofyayı gezdi.

İSTANBUL’U GEZDİLER

Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğünün kendileri için verdiği yemeğe katılan öğrenciler Cuma gününe kadar İstanbulu gezecek.

Programa katılan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve İlçe Emniyet Müdürü Birol Usşen öğrencilerle yakından ilgilenerek fotoğraf çektirdi.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğünün başlattığı proje kapsamında, kendi çevresinde ön plana çıkan öğrencilere yönelik eğitim veriliyor. 7 ve 8inci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen eğitimler kapsamında öğrencilere, alanında uzman kadrolar tarafından liderlik, adabı muaşeret, iletişim, İngilizce, matematik ve bilgisayar dersleri veriliyor.

Ana Sayfaya Git