Öğrencilere sinema keyfi

Kayapınar Belediyesi’nce, Engelsiz Yaşam Merkezi’nde açılan kurslarda eğitim gören 10-25 yaş arası engelli öğrencilere yönelik sosyal bir etkinlik düzenlendi. Kayapınar Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Çebe’nin eşlik ettiği etkinliğe aileleriyle birlikte katılan özel öğrenciler önce sinemaya götürüldü, ardından yemek yedi.

Haberler 10.08.2017 - 08:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüünce, Bilgi Evlerindeki kurslarda eitim gören 10-25 ya arasndaki 30 engelli örenciye yönelik sosyal bir etkinlik düzenlendi. Diyarbakrdaki bir AVMye götürülen engelli örenciler, aileleri ile birlikte ilk kez sinema filmi izledi. Kayapnar Belediye Bakan Yardmcs Ylmaz çebe, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Fettah Güzelsoyun da yer ald etkinlikte, sinema gösteriminin ardndan yemek verildi.

BAKANIMIZ KILIçIN SINIRSIZ DESTEN ALDIK

Kayapnar Belediye Bakan Yardmcs Ylmaz çebe, Özel örencilerine Belediye olarak Sosyal etkinlik desteini artrmaya gayret gösterdiklerini ifade ederek, Bu tür vatandalarmzn topluma kazandrlmas, sosyallemesi ve topluma entegre edilmeleri için, Belediye olarak Sosyal Belediyecilik kapsamnda faydal faaliyetler yapmaktayz. Her türden kurslara müzik, resim, el sanatlar, takviye i ve ilemlere alklanacak faaliyetler yapmaktayz. Yapmaya da devam edeceiz. Bu kapsamda söylenecek en önemli ey Kayapnar Belediye Bakanmz Mustafa Klçn snrsz desteidir. Bu tür birimlere yapt desteklerden dolay halk nazarnda kabul gören bu faaliyetler, Belediye Bakanmz Sayn Mustafa Klçn talimatlar dorultusunda fazlasyla yapmaya devam edeceiz ifadelerini kulland.

VATANIMIZA FAYDALI BREYLER OLMAK STYORUZ

Engelli örenciler ise, lk defa sinemaya geldiklerini ifade ederek, Bizi buraya getirdikleri için Kayapnar Belediye Bakan Sayn Mustafa Klça teekkür ediyoruz. Bu tür faaliyetlerin süreklilik arz etmesini istiyoruz. Evde kslp kalmak istemiyoruz, vatanmza faydal bireyler olmak istiyoruz dedi.

Etkinliin ardndan engelli örenciler ve aileleri servislerle evlerine brakld.

Ana Sayfaya Git