Öğrencilere sürpriz ziyaret

Batman merkeze bağlı Bıçakçı Jandarma Karakol Komutanlığı Doluca Esentepe İlkokulu köyündeki öğrencilere sürpriz yaparak, çeşitli hediyeler ve sihirbaz gösterimi yaptı.

Haberler 02.01.2018 - 08:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Jandarma Astsubay Mustafa Orbuk ve mesai arkadalar köy örencileri için kendi imkanlaryla topladklar üzerinde Sizler için varz yazs ve Türk bayra ile jandarmann logosu olan kalem, top ve satranç takm hediye edildi.

SÜRPRZ ZYARET

Örenciler için Domino Adam tarafndan sihirbaz ve animasyon gösterimi yapld. Jandarma Astsubay Mustafa Orbuk ve mesai arkadalar, köy okulunda okuyan örencilerle top oynad, uçangözü tantt ve jandarmann zrhl aracna bindirdi. Daha sonra toplu fotoraf çektirildi. Bçakç Jandarma Karakol Komutanlnda görevli askerlerin baka köy okullarna da gidip örencilere çeitli hediyeler verecei örenildi. Köy okulu örencileri bu etkinliin çok anlaml olduunu ve bunun aralklarla yaplmasn isteyerek Jandarmaya teekkür ettiler. Minik örenci Berfin Onur çok güzel bir duygu hep haberlerde görüyordum. imdi hayallerim gerçek oldu. Jandarma aabeylerimize teekkür ediyorum bu güzel duyguyu yaattklar için dedi.

Ana Sayfaya Git