Öğrencilere terör uyarısı

Mardin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, üniversite öğrencilerine "terör" ve "terör örgütleri" konusunda bilgi verdi

Haberler 26.09.2018 - 09:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mardin Emniyet Müdürlüü Terörle Mücadele ube Müdürlüü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Bürosu, El Ele Güvenli Gelecee projesi kapsamnda, üniversite örencilerine bata terör olmak üzere çeitli konularda bilgilendirmede bulundu.

Mardin Artuklu Üniversitesi kampüsünde stant açan ekipler, örencilerin terör örgütlerinin ana dümemesi ve polisin her zaman yanlarnda olduunu hissettirmek için broür datarak, bilgilendirme faaliyetinde bulundu.

Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Bürosunda görevli Davut Kartalkaya, yapt açklamada, FETÖ, PKK, DEA gibi terör örgütlerine kar örencilerin bilgilendirdiklerini söyledi.

ÖRENCLERE TERÖR BLGLENDRMES

Açtklar stantla örencilere terör örgütlerini yaklam tarzlarn, onlar ne ekilde kandrmaya çaltklar gibi konularda bilgi verdiklerini aktaran Kartalkaya, Örencilerimizle daha sk ve yakn bir iliki kurmaya çalyoruz. dedi.

Üniversite örencisi Diyarbakrl Sultan Alkan da gençlerin terör örgütlerinin tuzana düebildiini, bu noktada l Emniyet Müdürlüü ekiplerinin bu tür bilgilendirmelerinin önemli olduunu anlatt.

Alkan, l Emniyet Müdürlüü ekipleri bizlere terörle ilgili bilgiler verdi. Gençlerimiz inallah bu tuzaa dümez. dedi.

Denizliden gelen örenci Muhammed Mustafa Eser de bilgiler için polis ekiplerine teekkür ederek Burada bizim emniyetimiz için bilgiler verildi. Hepsine çok teekkür ediyoruz, Allah raz olsun hepsinden. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git