Öğrencileri Sevindirdi!

İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Diyarbakır'ın Hani İlçe Belediye Başkanlığına görevlendirilen Kaymakam Şaban Arda Yazıcı, çocukları sevindirmeye devam ediyor.

Haberler 17.12.2017 - 10:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hani Belediye Bakan aban Arda Yazc, ilçedeki okullar, ilçe merkezi ve krsal mahalleri dolaarak çocuklara ve gençlere oyuncak, bulmaca seti ve spor malzemesi datarak bayram yaatma geleneini sürdürüyor.

HEDYE DAITIM TURU

Hediye datm turlar kapsamnda gittii her mahalle ve sokaklarda etrafn saran çocuklarn Kaymakam amca ho geldin sözleriyle karlanan Bakan Yazc, tüm çocuklara araçlarda ve kendi makam aracnda tka basa dolu spor malzemeleri ve çeitli oyuncaklar hediye ediyor. çocuklar, hediyelerini alabilmek için heyecanla makam aracnn etrafn saryor. çocuklar Yazcnn araç geçi güzergahlarnda, kaymakamlk ve belediye bakanl binalarnn önünde her gün hediye almak için bekliyor.

ÖRENCLERN SEVNC

çi çeitli hediyelerle dolu makam aracn zaman zaman yol kenarlarna çeken Bakan Yazc, yüzlerinde bayram andran sevinç cokusuyla alacaklar hediyeleri bekleyen çocuklara futbol topu, basketbol topu, voleybol topu, oyuncak bebek, oyuncak araba, bulmaca seti datarak çocuklarn yan sra vatandalardan da büyük ilgisini topluyor.

Ana Sayfaya Git