Öğrencileri sevindirdiler

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine 25 km mesafede bulunan Kapıkaya İlk ve Ortaokulu'na İstanbul'dan gelen gönüllüler tarafından resim, oyun ve etüt sınıfları yapıldı.

Haberler 14.10.2015 - 20:54 Son Güncelleme : 14.10.2015 - 20:54

Bahattin YOLAçAN

İstanbul İyilik Melekleri Derneği Sadece çocuklar Girebilir projesi kapsamında Türk Eğitim-Sen öncülüğünde, Siverekte bir okula resim,oyun ve hobi sınıfları yaptı.

Proje kapsamında dernek gönüllüleri ve Türk Eğitim Sendikasının öğretmenleri gönüllü olarak çalışarak sınıfları hazırladılar. Sınıfların hazırlanmasına minik öğrencilerde yardımcı etti.

GÖNÜLLÜLER ORDUSU

Dernek Başkanı Nilay çeteci, atölyeleri klasik masa ve sıraların dışında rengarenk boyayarak, köy ortamında yaşan öğrencilerin okula koşarak gidecekleri ve eğitimlerine de bu şekilde katkı sağlayacaklarına inandıklarını söyledi.

çeteci Atölyelerimizin bir tanesine desteğinden dolayı adını vermiş olduğumuz sevilen dizi oyuncusu Furkan Andıç en kısa zamanda Kapıkaya İlk-Ortaokulunu ziyaret ederek öğrencilerin mutluluğunu paylaşmak istemektedir. Atölyelerimizin yapımı için Kapıkaya İlk-Ortaokulunun seçilmesinde talep sahibi olan, yapılış aşamasında ise büyük emeği geçen Müdür Yardımcısı Emin Karakaş hocamıza ve Türk Eğitim-Sen Siverek İlçe Temsilciliğine sonsuz teşekkürlerimizi sunarız diye konuştu.

EĞİTİM DESTEĞİ VERİLDİ

Kapıkaya İlkokulu Müdür Yardımcısı Emin Karakaş, ise Okulumuz öğrencilerinin daha verimli ve eğlenceli bir ortamda eğitim alabilmeleri için Resim Atölyesi, Oyun Odası ve Etüt Odası oluşturmak için bizleri kırmayıp İstanbuldan gelen, hiçbir masraftan kaçınmayan Dernek Başkanımıza ve oğlu Umut Ceme, Dernek üyeleri Güler Hanım, Sevim Hanım ve İlkim Hanıma teşekkür ediyoruz. Ayrıca atölyelerin yapımı aşamasında bizden desteklerini esirgemeyen üyesi olduğum Türk Eğitim-Sen Siverek İlçe Temsilciliği Yönetimi ve üyelerine sonsuz teşekkürler şeklinde konuştu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır