Öğrencilerin giyimine imkan

Sosyal medya aracılığıyla ihtiyaç sahibi öğrencilerin ayakkabı ihtiyacını gideriyor

Haberler 26.09.2018 - 09:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bingölde bir esnaf sosyal medyadan paylam yaparak, ihtiyac olan örencilerin ayakkab ihtiyacn gidererek örnek bir davran sergiledi.

Solhan ilçesinde ayakkabc dükkan olan Rüzgar Bahçvan, çocuuna okul için pantolon alamad için intihar ettii öne sürülen babann haberini görmesiyle ihtiyaç sahibi örencilere kapsn açt. Bahçvan sosyal medya hesabndan Maddi imkanszlklar yüzünden okul sezonunda çocuklarna ayakkab alamayan ihtiyaç sahibi aileleri dükkanmza bekleriz notunu paylat.

SOSYAL MEDYA ÜZERNDEN

Bu paylam sonras Solhan ve Gebzeden baz öretmenlerin kendisine ulatn belirten Bahçvan, 11 örencinin ayakkab ihtiyacn giderdi.

Sosyal medya hesabndan duyurduu kampanya hakknda bilgi veren Bahçvan, Örencisine ayakkab alamayan ihtiyaç sahibi ailelerimiz varsa bana ulaabilirler. Sosyal medya hesabmda yaptm paylatm sonrasnda kendi ilçemizde 4 talep geldi. Kocaeli Gebzeden 7 ihtiyaç sahibi örenci için bana ulatlar. Öretmen arkadalar bize ulap örencilerimizin durumunun olmadn bildirdiler. Biz de kendilerine yardmc olacamz sözünü verdik. htiyaç sahibi kim varsa onlara kapmz her zaman açk. Bu kampanyamz dükkanmz olduu sürece herkese hitap edecek. Durumu olmayan kim varsa kapmz açktr. Mülk Allahn biz de emanetçileriyiz ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git