Öğrencilerin şehit anması

Sınır köyündeki öğrencilerden şehit anması: Allah sizi korusun kahraman askerler.

Haberler 01.01.2017 - 09:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

IRNAKn dil lçesine bal ve Suriye snrndaki Alakam Köyündeki ilkokul örencileri 15 Temmuz ve El Bab ehitlerini anmak için bir video hazrlad. ehitlerin tek tek adlar okunurken, Asker selam vererek öne çkan örenciler Burada dedi. En son olarak 15 Temmuz ehidi astsubay Ömer Halisdemir ad okununca bütün örenciler hep bir azdan, Burada dedikten sonra, Allah sizi korusun kahraman askerler dedikleri görüldü.

KAHRAMAN ASKERLER

dil lçesine bal Suriye snr kesiminde bulunan Alakam Köyü lkokulu örencileri, öretmenleriyle birlikte 15 Temmuz ve El Bab ehitlerini anmak için bir video hazrlad. ehitleri anmak için hazrladklar ve sosyal medyada paylatklar video, izleyenlerden büyük ilgi gördü. Okul bahçesinde öretmen tek tek ehit ismi okurken, örenciler asker selam vererek bir adm öne çkp, Burada dedii videoda son olarak 15 Temmuz ehidi Ömer Halisdemir ismi okununca hep birlikte öne çkp asker selam verdikleri ve burada dedikleri görüldü.

lkokul örencileri daha sonra snrda ve krsal alan ile snr ötesinde görev yapan askerlerlere selam verip mesaj gönderiyor. Videonun sonunda, örencilerin sesli mesajnda, Allah sizi korusun kahraman askerler ve rnaktan selam sizi çok seviyoruz dedikleri görülüyor.

Ana Sayfaya Git