Öğrencilerin talebini karşıladı

Hani Belediye Başkanı Lale öğrencilerin talebini yerine getirdi

Haberler 14.06.2021 - 08:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Hani lçe Belediye Bakan brahim Lale, belediyeye bal Necip Fazl Ksakürek Gençlik Kültür ve Sanat Merkezinde pandemi nedeniyle kapanan kütüphaneyi örencilerin talebi dorultusunda yaklak 1.5 yl aradan sonra tekrar açt.

Pandeminin youn yaand süreçte toplum salnn korunmas adna ve yaynlanan genelgeler dorultusunda belediyeye ait olan ve faaliyetine ara veren kütüphane, normalleme sürecinin balamasyla birlikte yeniden hizmet vermeye balad.

ÖRENCLERN STEKLER

Korona virüs salgn dolaysyla 14 Mart 2020 tarihinde kapatlan ve girilen yeni normalleme süreci ile birlikte 8 Haziranda tekrar kaplarn açan kütüphanede, konuklara her türlü olanak sunulurken, sosyal mesafe kurallarna da sk skya bal kalnyor. Yeniden hizmete açlan kütüphane, hafta içi sabah 10.00-16.00 saatleri arasnda hizmet veriyor. Gençler, temiz hava eliinde derslerini çalp, kitaplarn okuyabiliyor. Kütüphanenin hemen yan tarafnda bulunan bilim ve teknoloji odalar da örencilerden gelen youn talep dolaysyla hafta içerisinde Hanili çocuklara hizmet verecek.

Hani ilçe Belediye Bakan brahim Lale, kütüphanenin normalleme sürecine uygun ekilde, girite ate ölçümü yapldn, HES kodu uygulamas ve mesafe kuralna uyulduunu söyledi. Lale, kütüphanede Wi-Fi hizmeti ile ziyaretçilere ücretsiz çay ve kahve ikram yapldn kaydetti.

ÖRENCLERDEN TEEKKÜR

Kütüphanenin tekrar faaliyete geçmesinden mutlu olduklarn belirten örenciler, sessiz, sakin ve hijyenik bir ortamda ders çaltklarn söyledi. Örenciler, Pandemi sürecinden sonra yaklaan snavlara daha iyi hazrlanmak için Hani Belediye Bakanmz brahim Laleye gittik. Kütüphanenin tekrar açlmas için taleplerimizi ilettik. Taleplerimizi yerine getiren Belediye Bakanmza teekkür ederiz. Kütüphanenin açlmas bizleri mutlu etti. Ayrca her türlü önlem alnd için buraya güvenli bir ekilde gelebiliyoruz. Kütüphanemizin açlmasndan dolay çok memnunuz. Burada sosyal mesafe kural bata olmak üzere tüm salk kurallarna azami dikkat ediliyor dedi.

Ana Sayfaya Git