Öğrenciye 750 tl

Üniversiteye ilk kez kayıt yaptıran öğrencilere 750 lira verilmesi için başvurular başladı

Haberler 12.11.2021 - 00:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

l Valisi Münir Karalolu, merkez ve ilçelerde bu yl ek yerletirme ile üniversiteye kayt yaptran Diyarbakrl gençlere, Büyükehir Belediyesi bütçesinden, 750er lira katk verilmesi için müracaatlarn baladn bildirdi.

Büyükehir Belediyesinden yaplan açklamaya göre, üniversiteyi kazanan Diyarbakrl gençlerin eitim hayatna katk sunmak amacyla hazrlanan Yeni Üniversitelilere Destek Projesi ile örencilere destek sürüyor.

Sosyal Hizmetler Daire Bakanlnca yürütülen proje kapsamnda devlet, özel veya vakf üniversitesi fark etmeksizin ek yerletirme ile ilk defa üniversiteye kayt yaptran Diyarbakrl gençlere bir defaya mahsus 750 lira katk salanacak.

ÖRENCYE SOSYAL DESTEK

Kendisi ve velisi Diyarbakrda ikamet eden ve ek yerletirmede 2 ya da 4 yllk bir üniversitenin örgün öretim bölümüne ilk defa kayt yaptran örenciler http://destek.diyarbakir.bel.tr adresine TC kimlik numaras, ad, soyad ve iban bilgilerini girerek bavuru yapabilecek.

Bugün balayan müracaatlar, 14 Kasm saat 23.59a kadar devam edecek.

Açklamada görülerine yer verilen Vali Münir Karalolu, Söz verdiimiz gibi. Bu yl ek yerletirme ile üniversiteye kayt yaptran gençlerimize de Diyarbakr Büyükehir Belediyesi olarak 750 lira eitim destei vereceiz. Güzel günlerde harcamanz dileimle. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git