Öğrenciye destek!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından üniversitelilere 1,5 milyon liralık destek

Haberler 25.10.2021 - 00:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Derya Yank, bu yl içerisinde üniversite örencilerine 1,5 milyon lira destek verildiini bildirdi.

Bakan Yank, yapt yazl açklamada, yüksekörenim örencilerinin eitim süreçlerine Bakanlk olarak katkda bulunduklarn vurgulayarak, Sosyal Yardmlama ve Dayanma Vakflar (SYDV) tarafndan ayni ve nakdi olmak üzere yardm yapld bilgisini verdi.

Bu kapsamda yardmn yl boyunca ihtiyaca göre yapldnn altn çizen Bakan Yank, Bu yl içerisinde 2 bin 486 örenciye destek saland. ifadesini kulland.

YARDIMDAN FAYDALANMAK STEYENLER, SYDVLERE BAVURU YAPABLR

Yank, yüksekörenim örencilerine verilen yardmn geçmi yllarda dier sosyal yardmlarn altnda sürdürüldüünü belirterek, Artk üniversite örencilerimize yaptmz bu yardm daha etkin ve verimli kullanabilmek için ayr bir balk olarak sürdürüyoruz. Örencilerin talepleri nda bu yardm daha verimli kullanmay hedefliyoruz. bilgisini paylat.

Toplumun tüm kesimlerine sosyal yardmlarn ve sosyal hizmetlerin ulatrlmas için çalmalarn sürdürdüklerini vurgulayan Yank, Bu yl içerisinde üniversite örencilerine toplam 1,5 milyon lira tutarnda destek verdik. Türkiyenin geleceini ina edecek üniversite örencilerimize, yani gözbebeklerimize maddi ve manevi her türlü destei sunuyoruz, sunmaya da devam edeceiz. deerlendirmesinde bulundu.

Bakan Yank, yüksekörenim yardmndan faydalanmak isteyen üniversite örencilerinin, ailelerinin bulunduu ildeki ve örenim için ikamet ettii yerdeki SYDVlere bavuru yapabileceini kaydetti.

Ana Sayfaya Git