Öğretmenin Çığlığı Duyuldu

ADIYAMAN'ın Kahta ilçesine bağlı Çaybaşı köyündeki ilkokulda görevli sınıf öğretmeni Özden Bozkurt Yaylaz, öğrencileri için giyim firmalarına e-mail yazdı. Yaylaz'ın gönderdiği e-mailler üzerine yurt genelindeki giyim firmalarından köyün bütün öğrencilerine mont, eldiven, bere, atkı ve ayakkabı gönderildi.

Haberler 23.01.2018 - 08:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çayba lkokulunda snf öretmenlii yapan Özden Bozkurt Yaylaz, internet araclyla giyim firmalarna e-mail gönderdi. Örencilerinin kyafete ve ayakkabya ihtiyac olduunu mailinde belirten Yaylaza, birçok giyim firmas dönü yapt. Firmalar, 52 örenci için okula mont, eldiven, bere, atk ve ayakkab gönderdi. Yaylaz, örencilere kyafetleri ve ayakkablar teslim ederken, firma yetkililerine de teekkür etti.

RENCLERE KIYAFET YADI

Bütün örencilere kyafet alamayaca için e-mail araclyla giyim firmalarna ulatn anlatan 6 yllk öretmen Özden Bozkurt Yaylaz, Havalarn soumasyla birlikte montsuz ve eski ayakkablarla okula gelen çocuklar görünce, vicdanm szlad ama saylar fazla olduu için hepsini giydiremezdim. Deiik firmalara duygulu bir mektup yazarak, ansm denedim. Duyarl firmalar, okulun bütün örencilerine mont, bere, eldiven, çorap ve bot gönderdi dedi.

Ana Sayfaya Git