Öğretmenlere özel indirimler

Öğretmenlere tren biletleri ve kargo ücretlerinde 24 Kasım indirimi Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi okullarda, Bakanlıkça onaylanan özel okullarda ve yüksek eğitim kurumlarında görevli öğretmenler, YHT ve ana hat tren biletlerindeki yüzde 50 indirimden 24-30 Kasım döneminde yararlanabilecek. PTT AŞ tarafından da "PTT'nin yurt içi varışlı APS kurye ve posta kargosu" ücretlerinde 24 Kasım'da yüzde 24 indirim uygulanacak

Haberler 13.11.2021 - 10:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ulatrma ve Altyap Bakanl TCDD Tamaclk Genel Müdürlüü tarafndan Öretmenler Günü Kampanyas kapsamnda, Milli Eitim Bakanlna bal resmi okullarda, Bakanlkça onaylanan özel okullarda ve yüksek eitim kurumlarnda görevli öretmenlere, 24-30 Kasm döneminde yüksek hzl tren (YHT) ve ana hat tren biletlerinde yüzde 50 indirim uygulanacak.

Ulatrma ve Altyap Bakanlndan alnan bilgiye göre, TCDD Tamaclk Genel Müdürlüü 2016dan beri sürdürdüü Öretmenler Günü Kampanyasn bu yl da uygulamaya koyacak.

Bu kapsamda 24-30 Kasmda Milli Eitim Bakanlna bal resmi okullarda, Bakanlkça onaylanan özel okullarda ve yüksek eitim kurumlarnda görevli öretmenler, YHT ve ana hat trenlerini yüzde 50 indirimli kullanabilecek.

YOLCULARA BLET SATIINDA BRçOK ALTERNATF SUNULUYOR

Youn ilgi gören kampanyadan yararlanmak isteyen öretmenler, biletlerini farkl yöntemlerle temin edebiliyor.

Yolcular biletlerini gielerden, internet sitesinden, mobil uygulamadan alabilecei gibi, 444 82 33 numaral çar merkezini arayarak veya acentelerden temin edebiliyor.

Kampanya sürecinde öretmenlerin, biletlerini satn aldktan sonra bini noktalarnda öretmen kimlik kartlarn göstermeleri yeterli olacak.

lk defa 2016 ylnda balatlan Öretmenler Günü indirimlerden bugüne kadar toplam 19 bin 180 öretmen faydaland.

PTT KARGODA YÜZDE 24 NDRM

PTT A tarafndan da Öretmenler Günü dolaysyla düzenlenen kampanya kapsamnda, PTTnin yurt içi varl APS kurye ve posta kargosu ücretlerinde 24 Kasmda yüzde 24 indirim yaplacak.

ndirimden faydalanmak isteyen öretmenlerin, kargo gönderimi srasnda öretmen kimlik kartn ibraz etmeleri yeterli olacak.

Ana Sayfaya Git