Öğretmenlerin renkli günleri

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kültür Kongre Merkezi’nde gerçekleşen programa İl Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. Feysel Taşçıer, okul müdürleri, öğretmenler ve aileleri katıldı. Program fidan dağıtımı ile başlarken saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.

Haberler 26.11.2019 - 09:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Günün anlam ve önemini açklamak için konuma yapan l Milli Eitim Müdürü Doç. Dr. Feysel Taçer, öretmenlere yurt d tatil müjdesi vererek, yeni projelere imza atacaklarn aktard.

YEN PROJELER

Doç. Dr. Taçer, Gerçekte anne ve babalarmzn bile sabr gösteremedii, emek verirken bazen of dedii yerde öretmenlerimizin daha büyük adm atarak iyi emek verip çocuklarmza o çabay gösterdiini, her noktada göre bildim. Özellikle krsal alanlarda yaayan öretmenlerimizden tutunda, ehirdeki okullarmzn öretmenlerine kadar, bu emei, taktiri ve çabay görmek söyleyememek elde deil. Ben varlnz için çok teekkür ediyorum. Diyarbakrda gündemimizde eitim var, bundan sonrada yükselerek devam edecek, bu motivasyon ve ilgi. Büyük bir desteimiz var, valimiz 100 tane öretmenimizi yl içerisinde yurt dna göndermeyi, belirli bir kriter dahilinde müjdeledi bizlere. Bakanmzn talep edeceimiz ve yerine getirmeyi arzu edeceimiz hayallerimiz var, desteklerinden üphemiz yok ve gerçekletirmeyi arzu ettiimiz bunun dnda çok projelerimiz var. Hepinize geldiiniz için teekkür ediyorum ve gününüz kutlu olsun dedi.

Program, öretmen belgeseli sunumu, iir dinletisi ve Güzel Sanatlar Lisesi müzik korosunun seslendirdii eserlerin ardndan son buldu.

Ana Sayfaya Git