Okul alışverişini son haftaya bırakmayın

YAZ tatilini geride bırakan öğrenciler okullarına geri dönmeye hazırlanırken ebeveynler de okul alışverişi telaşı yaşıyor. Hakan Zihnioğlu, 10 adımda akıllı okul alışverişi yapmak için ailelere önerilerde bulundu.

Haberler 01.09.2018 - 09:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Örenciler ve anne babalar için krtasiye malzemelerinin yan sra, yl boyunca kullanlacak okul çantalar, üniformalar, eofmanlar okul alveriinin temelini oluturuyor. Örenciler için okula dönü alveriini keyifli ve avantajl klacak ipuçlar paylaan Zihniolu, Okula hazrlkta eksiklerin görülmesi ve zamannda temin edilmesi açsndan alverii son haftalara brakmamak önemli dedi.

Öncelikle ihtiyaçlarla ilgili bir liste hazrlanmas gerektiini ifade eden Zihniolu, Ne olursa olsun listesiz alveri yaplmamal. Geçen yldan kalanlar ve tükenenleri, okuldan talep edilenler de dahil tüm ihtiyaçlar belirleyip listeleyin diye konutu.

KAMPANYALARI MUTLAKA TAKP EDN

Birçok marka okul ürünleriyle ilgili indirim ya da kampanya uyguluyor. Bu kampanyalar mutlaka takip edin uyarsnda bulunan Zihniolu, Son yllarda okul üniformalar çocuklarn rahatln ön planda tutacak ekilde tasarlanyor, çocuklar chino ya da kot pantolon, polo yaka tiörtler ve trikolar da giyilebiliyor. Okul üniformalar çocuklarn en çok eskittii parçalar olduu için yedek tiört, sweatshirt ve pantolon almay unutmayn ifadelerini kulland.

Örencilerin en sevdii derslerden olan beden eitimi dersi için eofmanlar ve sfr yaka basic tiörtleri tavsiye eden Zihniolu, yedek tiört almann da faydal olacana deindi.

AYAKKABIYA çOCUUN RAHATLIINI DÜÜNEREK KARAR VERMEK GEREKR

Okul ayakkabs seçenekleri arasnda ise spor ayakkablarn ve botlarn en çok tercih edilen modeller arasnda yer aldn belirten Zihniolu, Ayakkaby seçerken çocuklarn günün büyük bir bölümü okulda olacaklarn ve rahatlklarn düünerek karar vermek gerekir. Sonbahar dönemi için seçilecek rahat bir spor ayakkab yeterli olacaktr. Souk k günleri içinse ayaklar scak tutacak botlar imdiden indirimli ve kampanya frsat ile satn alabilirsiniz tavsiyesinde bulundu.

çocuklarn en önem verdii okul ürünlerinden birinin de okul çantas olduunu ifade eden Zihniolu, Bu nedenle okul çantasn seçerken çocuunuzu mutlaka dinlemeli bir yandan da okul malzemelerinin saca ve rahatça tanabilecek bir seçim yapmalsnz dedi.

MARKALARIN NTERNET MAAZALARINA DA BAKMANIZDA FAYDA VAR

Okula dönü dönemi hl yaz sezonu indirimlerinin devam ettii bir dönem diyen Zihniolu, Maazalardaki indirim bölümlerine de mutlaka göz atn. çocuunuzun okul sonras etkinlikleri ya da hafta sonu kullanm için uygun birkaç parça mutlaka bulacaksnz. htiyaçlarnz mümkün olduunca bir ya da iki noktadan karlamanz size hem fiyat avantaj salayacak hem de alverii daha kolay ve keyifli klacaktr. Maazalarn yan sra markalarn internet maazalarna da bakmanzda fayda var diye konutu.

OKULA DÖNÜ DÖNEMNDE DE MÜTERLERMZN YANINDAYIZ

Boyner olarak, okula dönü döneminde de müterilerinin yannda olduklarnn altn çizen Zihniolu, Her yatan örencinin kyafetten ayakkabya, çantadan monta kadar okula dönü için gerekli tüm ihtiyaçlarn, 37 ildeki 118 maazamzda zengin bir seçki ile karlyoruz. Tüm örencilerimiz için keyifli ve baarl bir eitim sezonu olmasn diliyorum dedi.

Ana Sayfaya Git