Okul çağa model oldu

Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesince ilçedeki Arif Eminoğlu İlkokulu boyanarak, bahçesine parke taşı döşendi, çevre düzenlemesi yapıldı.

Haberler 19.09.2019 - 11:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Balar Belediyesince salanan destekle ilçedeki Arif Eminolu lkokulunda okuyan örenciler modern bir okula kavutu.

Arif Eminolu lkokulunda görevli idareciler ve öretmenler, örencilerin daha iyi ortamda eitim görebilmesi için Balar Belediyesinden destek istedi.

Belediye tarafndan okul boyanarak, bahçesine parke ta döendi, çevre düzenlemesi yapld.

Belediyenin salad kaynakla idareci ve öretmenler, okulun duvarlarn resimlerle süsledi, parke talarn boyayp, okula modern bir görünüm kazandrd.

- Okulumuz çok güzel bir görünüme kavutu

Okul müdürü Meral Bozokkalfa, geçen sene eitim öretim ylnn sona ermesinin ardndan Balar Belediyesinin desteiyle okulun iç ve d duvarlarnn boyandn söyledi.

Yeni eitim ve öretim ylnda örencilerin temiz bir ortamda eitim görecek olmasndan duyduklar mutluluu dile getiren Bozokkalfa, okulun yenilenmesinde emei geçenlere teekkür etti.

Bozokkalfa, belediyenin desteiyle örencileri temiz ve renkli bir ortamla buluturduklarn anlatarak, okuldaki bütün öretmenlerin, yaz tatilinde okulun temizliine ve düzenlenmesine katk sunduunu aktard.

Okulun bahçesinde yer yer çukurlar vard. Belediye bir hafta içerisinde kilitli talarmz yapt. Banklar ve çöp kutular yerletirdi. Belediye Bakanmzn talimatyla tüm eksikler giderilerek, okulumuz çok güzel bir görünüme kavutu. diyen Bozokkalfa, yaplan hizmetlerden dolay Belediye Bakan ve tüm ekibe teekkür etti.

ngilizce öretmeni lknur Kocaman, okulu örenciler için uygun alan haline getirdiklerini dile getirerek, çok güzel oyun alanlar yaptk. Okuldaki tüm öretmenler can gönülden çalarak, duvarlarda çizim yapt. Snflarmzn içindeki sralar boyadk. Örencilerimiz okula geldiklerinde çok güzel çok heyecanl bir ekilde eitime baladlar. diye konutu.

- Örenciler mutlu

Örencilerden Zehra Aksoy, okulun yenilenmesinden büyük mutluluk duyduunu belirtti.

Aksoy, Hiç böyle bir ey beklemiyordum. Sralarmz daha önce böyle boyal deildi. Okula geldiimde her yer tertemizdi. dedi.

Ali Kendal Asana, okullarnn yaplan çalmalarla tertemiz olduunu aktard.

- Belediyeye teekkür plaketi

Okul müdürü Bozokkalfa, beraberinde örencilerle Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolunu ziyaret ederek, teekkür plaketi takdim etti.

Beyolu da göreve geldikten sonra eitim kurumlarnn fiziki sorunlarn ve eksiklerini giderip, eitime tam destek vermek için önemli çalmalar yaptklarna iaret ederek, Mutlu ve müreffeh nesiller yetitirmek için eitimi çok önemsiyoruz. Ülkemizin ve bölgemizin geleceinde söz sahibi olacak çocuklarmzn iyi koullarda yetimesi için bize düen görevler var. Kendimizi çocuklara kar sorumlu hissediyoruz. çocuklarmzn huzurlu ve salkl koullarda eitim imkanna kavumas bizim için en büyük ödüldür. Eitime ve eitim yuvalarna, çocuklara yönelik hizmetlerimiz devam edecek. eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git