Okul için arsa bağışı

ŞIRNAK'ın Silopi ilçesinde yaşayan iş insanı Mahmut Ökten, arsasını okul yapılması için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağışladı.

Haberler 21.03.2018 - 09:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Silopide çeitli sektörlerde faaliyet yürüten i insan Mahmut Ökten, okul yaplmas için 2 bin 500 metrekarelik arsasn lçe Milli Eitim Müdürlüüne balad.

OKUL çN ARSA BAII

Dicle Mahallesindeki arazide yaplacak okula Öktenin anne ve babasnn adnn verilmesi talep edilecek. Silopi lçe Milli Eitim Müdürlüüne arsann tapusunu veren Ökten, Silopili olarak bu topraklara borcumuz var, borcumuzu ödüyoruz ve ödemeye devam edeceiz. Bu bölgede bizim tek kurtuluumuz eitimdir. Bunu çok iyi biliyorum ve eitim art diyorum. nallah bundan sonra da gerek ben gerekse de kurumum yardm yapmaya devam edecektir. Aslnda bu yardmlar biz kendimize yapyoruz. Bunu yardm olarak kabul etmiyorum. Bunu bir görev olarak biliyorum. nallah bundan sonra daha da güzel yardmlar bize nasip olur. Yaplacak bu okulun ilçemize ve ülkemize hayrl uurlu olmasn temenni ediyorum dedi.

Milli Eitim Müdürü Bülent Dayanan ise Mahmut Öktene teekkür ederek, Okula balanan bu katklar manevi bir miras olarak görüyoruz. nallah bu mirasmza sonsuza kadar sahip çkacaz ve hak ettii deeri de vereceiz. Ayrca, yeni açlacak olan okulumuza i insan Mahmut Öktenin babas ile annesinin isminin verilmesini talep edeceiz diye konutu.

Ana Sayfaya Git