Okul mescitlerine halı

Bismil İlçe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü, Kaymakam ve Belediye Başkanı Turgay Gülenç’in talimatıyla ilçedeki okulların mescitlerine halı desteğinde bulundu.

Haberler 29.03.2018 - 08:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bismil Belediyesi, ilçede bulunan, mam Hatip okullarn uygulama mescitleri, Kuran kurslar, anaokullar ve camilerin hal ihtiyacn karlamaya devam ediyor. Belediye, son olarak Kurtulu mam Hatip Ortaokulu bay ve bayan uygulama mescidinin hal döeme çalmalarn tamamlad. Yaklak 260 metrekare mescitte hal olmamasndan dolay namazlklar üzerine ibadet eden örenciler, yaplan çalmadan dolay belediyeye teekkür etti.

BELEDYE BAKANIN DESTE

Okullarna yaplan hal yardmlarndan dolay Bismil Kaymakam ve Belediye Bakan Turgay Gülençe teekkür eden Okul Müdürü Meki Albayrak, Yeni yaplan okulumuzun mescidi vard ancak hali olmadndan dolay kullanamyorduk. Bunun üzerine lçe Milli Eitim Müdürlüü üzerinde Belediyemize müracaat ettik. Belediyemize müracaat ettikten sonra sa olsun Bakanmz Turgay Gülenç ihtiyacmza karlk vererek hal desteinde bulundu. Bu konudaki hizmetlerinden dolay kendilerine teekkür ederiz. Dier çalmalarnda da baarlar dileriz dedi.

Ana Sayfaya Git