Okul Müdürleriyle Eğitim Zirvesi Yaptı

Okul Müdürlerine seslenen Kayapınar Belediye Başkanvekili Balcı, "Çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır. Bunlara kıymet veren öğretmenlerimizin her zaman yardımcısıyız. Onların bütün sıkıntılarında, problemlerinde yanlarında olacağız” dedi.

Haberler 29.09.2017 - 09:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Kayapnar Kaymakam ve Belediye Bakan Dr. Ozan Balc, Kayapnar ilçe snrlar içerisinde yer alan ilkokul, ortaokul ve lise müdürleri ile bir araya gelerek eitim sorunlarn masaya yatrd.

Toplantda, okullarda 2017-2018 eitim öretim sezonunun daha iyi geçebilmesi ve çocuklarn daha baarl olabilmesi için yaplmas gerekenlerle ilgili hususlar görüüldü. Kayapnar lçe milli Eitim Müdürü Muhammed Ensarinin hazr bulunduu toplantda konuan Balc, öretmenlerin bilginin tayclar olduklarn, bu yüzden öretmenlere çok önem verdiini ifade etti. Bakan Balc, çocuklarmz bizim çok önemlidir. çocuklarmz geleceimizin teminatdr. Bunlara kymet veren öretmenlerimizin her zaman yardmcsyz. Onlarn bütün skntlarnda, problemlerinde yanlarnda olacaz dedi.

OKUL MÜDÜRLERYLE BULUTU

Balc, okullarda sadece akademik faaliyetler deil, kültürel, sanatsal ve sportif aktiviteleri de destekleyeceklerini ifade ederek, okullarda srt pek, karn aç olan çocuklar istemediini, onlara tam destek verilmesi gerektiini, özellikle dezavantajl gruplarla yakndan ilgilenilmesini söyledi. Balc, ayrca okullarda Z kütüphanelerin artrlacan ifade etti.

Bakan Balc, okul güvenliklerinin çok önemli olduunu, okul güvenliklerinin salanmasn, okul müdürlerinin jandarmayla, ilçe emniyet müdürleriyle koordineli olarak çalmasn, çocuklarmzn birinin bile trnann kanamamas gerektiini ifade etti. Balc, ana snfa çok önem verdiini, ana snfnn özellikle 5 ya grubunda en az yüzde 90a çkartlmas için gerekli çalmalarn hzlandrlmas talimatn verdi.

Ana Sayfaya Git