Okul müdürü, koridor ve sınıf duvalarını boyadı

Mardin'in Kızıltepe ilçesindeki Anafartalar İlk ve Ortaokulu'nun müdürü Mehmet Ali Demir (38), yeni eğitim- öğretim yılının başlamasına kısa zaman kala, eline aldığı fırçayla yıpranan koridor ve sınıf duvarlarını boyadı.

Haberler 05.09.2018 - 09:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mardinin Kzltepe ilçesindeki Anafartalar lk ve Ortaokulunun müdürü Mehmet Ali Demir (38), yeni eitim- öretim ylnn balamasna ksa zaman kala, eline ald frçayla ypranan koridor ve snf duvarlarn boyad.

Kzltepede, 1500 örencinin eitim gördüü Anafartalar lk ve Ortaokulunun müdürü Mehmet Ali Demir, yeni eitim- öretim yl balamadan eline frçay alp, duvarlar boyad. 2 çocuk babas Demir, ypranan koridor ve snf duvarlarn boyayarak, temiz hale getirdi.

EL ÖPÜLES ÖRETMENM

Müdürün bu davran, örenciler ile velilerinin takdirini toplad. Örenci velileri, Demirin boya yapt anlar, cep telefonu kamerasyla kaydedip, sosyal medyadan paylat. Okul müdür Demir de bu görüntüyü sosyal paylam sitesindeki hesabndan Mutluyuz, gururluyuz. Okulumuzu okul aile birlii ve öretmenlerimizin katksyla boyadk. Eitim öretime hazrz. Her ey geleceimiz olan çocuklarmz için notuyla yaynlad.

Ana Sayfaya Git