Okul okul dolaşıp öğrencilere akıl ve zeka oyunları öğretiyorlar

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde Gençlik Merkezi çalışanları, ilçedeki ortaokulları gezerek Akıl ve Zeka Oyunlarıyla Küçük Beyinler Büyük İşler Başaracak Projesi kapsamında öğrencilere zeka ve akıl oyunlarını öğretiyor.

Haberler 19.12.2019 - 09:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kzltepe Gençlik Merkezi ilçedeki ortaokul örencilerine yönelik Akl ve Zeka Oyunlaryla Küçük Beyinler Büyük ler Baaracak Projesi kapsamnda 32 kiilik örenci ve iki öretmene reversi, kulami, pentago, mangala gibi akl oyunlarnn tantmn yapyor. Bu kapsamda Kzltepe Gençlik Merkezi çalanlar Anafartalar Ortaokulunda örenciler ile bir araya geldi.

OKUL VE ZEK OYUNU

Örencilere çeitli akl ve zeka oyunu tantm yapan Gençlik Merkezi çalanlar, oyunlarn nasl oynand hakknda bilgi verip okula çeitli zeka oyunlar hediye etti.

Proje hakknda bilgiler veren Kzltepe Gençlik Merkezi Müdürü Ümran Tekin, Projemiz Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüü tarafndan aktif bir ekilde yürütülmektedir. Bu yl Bakanlmzn bünyesinde gezerek Akl ve Zeka Oyunlaryla Küçük Beyinler Büyük ler Baaracak Projesi ad altnda merkez ortaokullarmzn tamamnda örencilerimize farkl akl ve zeka oyunlarnda eitimler veriyoruz. nallah bu eitimler tamamlandktan sonra nisan ve mays aynda ilçe genelinde turnuvalar düzenleyeceiz. Buradan çkacak birincileri, yurt genelinde yaplacak yarmalara götüreceiz dedi.

Anafartalar Ortaokulu Müdürü Mehmet Ali Demir ise, Bugün okulumuzda örencilerimize Kzltepe Gençlik Merkezi çalanlar akl ve zeka oyunlar hakknda eitimler veriyor. Programa 32 örencimiz katld. Bu proje bizi çok sevindirdi. Örencilerimiz de çok sevindi. Proje için gençlik merkezine çok teekkür ediyorum diye konutu.

Ana Sayfaya Git