Okul öncesi cepler rahat edecek

Tüm Kırtasiyeciler Derneği Başkanı Vecdet F. Şendil "Bir öğrenci için ortalama alışveriş tutarı 165 ila 650 lira arasında olur"

Haberler 29.08.2018 - 10:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tüm Krtasiyeciler Dernei (TÜKD) Bakan Vecdet F. endil, bir örenci için ortalama alveri tutarnn 165 ila 650 lira arasnda olacan belirtti.

TÜKDden yaplan açklamada görülerine yer verilen endil, velilerin gönül rahatlyla alverilerini yapabileceklerini kaydetti.

endil, yllardr verdikleri mücadele sonucunda krtasiye ürünlerinin yüzde 99unu güvenilir hale getirdiklerini ve veliler ile örencilerin gönül rahatlyla alverilerini yapabileceklerini belirtti.

endil, Merdiven alt olarak adlandrlan, üreticisi ve satcs belli olmayan ürünlerden uzak durulmal, kimlii olan ürünlerin tercih edilmesi gerekiyor. ifadelerini kulland.

ÖRENC çN YAPILACAK HARCAMA

Verilen mücadeleler sonucu krtasiye ürünlerinde yüzde 99 orannda güvenilirlie eritiklerini de anlatan endil, salkl ürünler için en doru adres olarak krtasiyelerin olduunu belirtti.

endil taklit, sahte, korsan ürünlerin satnn önlenmesi ve nitelikli ürün kullanmnn özendirilmesi için üzerlerine düen görevi yerine getirdiklerini belirterek, çalmalarnn devam edeceini ve piyasada güvensiz bir ürün bile brakmayacaklarn kaydetti.

endil, unlar kaydetti:

Tüketiciler alverilerini bilinçli bir ekilde yapmal. Aldklar ürünlerin mutlaka etiketlerine bakmallar. Ambalajl, ithalatçs ya da üreticisi belli olan yani kimlii olan salkl ürünleri tercih etmeliler. Bunun için en doru adres tabii ki krtasiyeler.

Ana Sayfaya Git