Okul sporları zirvesi!

Hazro’da okul sporlar faaliyetleri için toplantı yapıldı.

Haberler 19.10.2017 - 07:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Hazro lçesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor lçe Müdürlüü tarafndan okul sporlar faaliyetleri ve okul sporlar bilgi yönetim sistemi ile ilgili olarak bir toplant yapld.

Toplantya, Hazro Kaymakam Yusuf Osman Dikta, lçe Milli Eitim Müdürü Mehmet Esen, Hazro Gençlik Hizmetleri ve Spor lçe Müdürü Akn Erim ve beden eitim öretmenleri katld. Hazro Kaymakam Yusuf Osman Dikta, toplant öncesinde yapt açklamada, yeni eitim ve öretim ylnda sportif faaliyetlere ve okul sporlarna tam destek vereceklerini ifade etti.

OKUL SPORLARI ZRVES

Kaymakam Diktan ardndan Gençlik Hizmetleri ve Spor lçe Müdürü Akn Erim söz ald. Erim, Bizim amacmz sizlere hizmet etmek size destek olmaktr, burada kurumlar aras ilikinin de ön planda olmas gerekiyor. Okul sporlar faaliyetleri ülkemizde çok kapsaml bir olgu. Daha önce Milli Eitim Bakanl tarafndan yürütülen ve sonrasnda Gençlik ve Spor Bakanl tarafna devredilen bir çalma. Bu faaliyetleri sürdürmek için çok ciddi ortak çalmaya ihtiyaç var. Bu ortak çalmann mimarlar ise beden eitimi öretmenleridir dedi.

Konumalarn ardndan Erim, yenilenen okul sporlar faaliyetleriyle ilgili olarak, bilgi yönetim sisteminin tantm yapt.

Ana Sayfaya Git