Okul sporlarında büyük başarılar!

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan İl genelindeki okul sporları müsabakalarında büyük başarı gösteren Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrenci ve idarecilerini kabul ederek, görüştü.

Haberler 23.02.2017 - 09:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Okullar aras gerçekletirilen Halk Oyunlar Yarmasnda Yldzlar Kategorisi Geleneksel ve Sahnelemeli Oyunlar Dallarnda l Birincilii, Voleybol Küçük Kzlar l Birincilii, Basketbol Küçük Kzlar l Üçüncülüü derecelerini elde eden Yeniehir lçesi Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu örencileri, l Milli Eitim Müdürü Hasan Aslan ziyaret etti.

Aslan, Okul Müdürü Ahmet Hamdi Ate, Okul Müdür Yardmcs Mehmet Kartal, Beden Eitimi Öretmeni Metin Sümbül, Halk Oyunlar Öretmeni Mehmet Ayin ile birlikte gelen örencilerle koyu bir sohbette bulundu.

OKUL MÜDÜRÜ ATE: DESTEKLERNZ çN çOK TEEKKÜR EDERZ

Okulun spor müsabakalarnda son zamanlarda büyük baarlar elde ettiini belirten Okul Müdürü Ahmet Hamdi Ate, Spor müsabakalarnda örencilerimiz büyük bir özveri ve fedakrlklar sonucu büyük baarlara imza attlar. Bu baarl çalmalar srasnda siz deerli l Müdürümüzün de büyük katklar oldu. Bizlere maddi ve manevi destekler sunarak, okulumuzu ve örencilerimizi ziyaret ederek her zaman yanmzda oldunuz. Bu vesileyle bizler de sizleri ziyaret edip, teekkürlerimizi iletmek istedik dedi.

L MÜDÜRÜ ASLAN: SPORDA BAARILI OLAN ÖRENCNN, DERSLER DE BAARILIDIR

l Milli Eitim Müdürü Aslan ise, Örencilerimizin sportif faaliyetlerde derece yapmalar, baar göstermeleri bizleri de oldukça mutlu ediyor. Spor alannda baar gösteren örencilerin muhakkak dersleri de baarl olur. Sizler her iki alanda da baar salayarak dier arkadalarnzdan bir adm öne geçmi olursunuz. nallah bundan sonraki yaamnzda da spora devam eder, baarlarnz arttrrsnz. Biz l Müdürlüü olarak her zaman sizlerin yanndayz ve destek vermeye devam edeceiz. Bizim için en büyük mutluluk, sizlerin vatanmz ve milletimiz için deerlerine sahip güzel nesiller olarak memleketimize güzel hizmetler sunmanzdr. Ayrca bu baarnzda emei olan bata Okul Müdürümüze, öretmenlerinize ve eitmenlerinize de çok teekkür ediyorum eklinde konutu.

Ziyaret, toplu fotoraf çekiminin ardndan son buldu.

Ana Sayfaya Git