Okul yoluna arazi bağışı!

Yolu dar olan okul için arazi bağışlayıp belediye ekiplerine yardım ettiler

Haberler 08.09.2020 - 10:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vann Erci ilçesinde yolu dar olan okul için 2 dönüm arazi balayan iki aile, duvarlarn yklmas ve yol geniletme çalmas yapan ekiplere yardm etti.

Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Nuri Mehmetbeyolu, Kla Mahallesindeki Alaattin Sucular lkokuluna giden yolun dar olmas nedeniyle sknt yaayan örenci ve okul servisleri için çalma balatt.

Mahalle Muhtar ahin Ali ile bölgeyi inceleyen Mehmetbeyolunun yapt görümeler sonucu yolun geçtii bölgede arazileri bulunan Bayraktar ve efketolu aileleri, örencilerin madur olmamas için 2 dönüm arazi balad.

Bunun üzerine mahalleye giden belediye ekipleri, arazi banda bulunan aile üyelerinin de yardmyla, kenarndaki ta duvar ykarak yolu geniletti.

ARAZ BAILADILAR

Arazi banda bulunan Levent Bayraktar, örencilerin okula rahat gidip gelmeleri için iki aile olarak üzerlerine düen sorumluluu yerine getirdiklerini belirtti.

Eitimin en öncelikleri konularn banda geldiini ifade eden Bayraktar, çocuklarmzn geleceklerini ekillendirdikleri okula daha güvenli ekilde gitmeleri için fedakarlk yapmamz gerekiyor. Arsamz devletimizin katklaryla yol yaplmas için hibe ettik. diye konutu.

Mustafa efketolu ise hayrl bir ie katk sunmaktan memnun olduklarn dile getirdi.

Ana Sayfaya Git