Okula sağlıklı gidebilecekler

AK Partili Bağlar Belediyesi, 4 eğitim kurumuna ulaşımın sağlandığı yolu parke taşı döşeyerek konforlu hale getirirken, Başkan Hüseyin Beyoğlu, "Çocuklarımızın konforlu koşullarda eğitim almasına imkan sağlamak bizi mutlu ediyor" dedi.

Haberler 09.11.2021 - 00:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr merkez Balar lçe Belediyesi Fen leri Müdürlüü ekipleri Yeniköy Mahallesinde bulunan 4 okulun talebi üzerine örencilerin geçi yollarna kilitli parke ta döedi. Ekipler Beyaz Tebeir lkokulu, Diyarbakr Kz Anadolu mam Hatip Lisesi, Yeniköy Anadolu Lisesi ve Güler evki Özbek Lisesinin bulunduu yol güzergahlarna kilitli parke ta döerken, yoldaki olumsuz görüntülerden kurtulan örenciler, nezih bir ortama kavumann sevincini yaad.

OKUL YÖNETCLER

Toprak olan okul yolunun yal havalarda oluan çamur nedeniyle kullanlamaz hale geldiini anlatan okul yöneticileri ve velilerin talebi üzerine Balar Belediyesi harekete geçti. Balar lçe Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun talimatyla Fen leri Müdürlüünce yaplan çalmalar sonucu okullarn bulunduu geçi güzergahndaki yola 550 metrekare kilitli parke ta döenerek, güzel bir görünüme kavuturuldu. Okul yöneticileri ve örenciler, bu hizmetlerinden dolay Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyoluna teekkür etti.

MODERN GÖRÜNTÜ

Okul yoluna döenen kilit parke sonras olumsuz ortamdan kurtulan örencilerin yüzüne yansyan mutluluun her eye bedel olduunu ifade eden Bakan Beyolu, Türkiyenin gelecei olan çocuklarn salkl koullarda eitim almasna ayr bir önem verdiklerini söyledi. Bakan Beyolu da, çocuklarmza sunacamz katk, geleceimize yaptmz en önemli yatrmdr. Onlarn sorunu bizim sorunumuzdur. Bu bilinçle eitim ve öretime ayr bir önem veriyoruz. Göreve geldiimiz tarihten beri okullarmza ve çocuklarmza yönelik her türlü destei veriyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git