Okulda örnek yardımlaşma!

Diyarbakır’ın Bismil ilçesine bağlı Boyacı Köyü İlkokulu müdür yetkili sınıf öğretmeni Erdal Güzel’in başlattığı kampanyalar sayesinde maddi durumu düşük öğrencilere hayat boyu burs, ailelerine de gıda yardımı yapılıyor.

Haberler 29.06.2019 - 09:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bismil ilçesine bal Boyac Köyü lkokulunda müdür yetkili snf öretmenlii yapan Erdal Güzel, be yldr sosyal medya üzerinden yapt kampanya ve salad imkanlarla örencilerin ve ailelerinin hayatlarn deitirmeye devam ediyor. Güzelin balatt kampanyalar sayesinde Türkiyenin çeitli bölgelerindeki çok sayda hayrsever tarafndan okuldaki tüm örenci ailelerine gda yardmnda bulunuldu ve ihtiyaç sahibi bir örenci içinde eitim öretim hayat boyunca burs destei saland.

KÖY OKULU

Sosyal medyada yaptklar paylamlar gören hayrsever vatandalarn köydeki aile ve çocuklara yardm etmek için seferber olduklarn belirten Güzel, öretmenliin sadece ders anlatmak olmadn söyledi. Güzel, çocuklarn yüreine dokunmak, onlar anlayabilmek ve ailelerle iç içe olabilmektir. Köy öretmeni olarak örenci ve ailelerimizin iyi gününde ve kötü gününde de hep yanlarnda olduk. Daha önce tüm örencilerimize bisiklet datmtk. Bu anlamda yaz tatiline girerken sosyal medyadaki hayrseverlerden aldmz destekle ihtiyaç sahibi ailelerimize bizden bir yaz tatili hediyesi olarak gda yardmnda bulunduk ve bir örencimiz içinde eitim öretim hayat boyunca burs destei saladk. Örenci ailelerimizin ihtiyaçlarn bir nebzede olsa karlayabildiimiz için çok mutlu olduk. Gönüller bir olunca güzellikler artar, dayanma olduu sürece yokluklar biter. Bize destek olan herkese çok teekkür ediyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git