Okullar arası anlamlı yardımlaşma

Siverek ilçesinde 'Kardeş Okul Projesi' kapsamında Molla Ramazan Anadolu İmam Hatip Lisesi idareci ve öğretmenleri, Osman Esad Efendi İmam Hatip ortaokuluna klima yardımında bulundu.

Haberler 13.10.2017 - 07:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Molla Ramazan Anadolu mam Hatip Lisesi edebiyat öretmeni Yunus Güzel, lçede okullar aras yardmlama ve dayanmann yaygnlamas ve eksikliklerin tamamlanmas amacyla okullar aras kardelik projesi kapsamnda imkanlar ölçüsünde güzel eyler yapmaya çalyoruz. Bu çalma sayesinde yardm yapmak isteyen, büyükleri hayrna okullara katk sunmak isteyen yardmsever vatandalar da bulup arac oluyoruz.

YARDIMLAMA ÖRNE

Bugün de araclmzla yardmsever bir vatandamzn katksyla Osman Esad Efendi mam Hatip ortaokulunun bir snfna klima taktrdk. Daha önce de bu okulumuzda okuyan ihtiyaç sahibi örencilerin krtasiye ihtiyaçlarn karlamtk. Bu yardmlar da katks bulunan herkese teekkür ediyorum dedi.

Osman Esad Efendi Ortaokulu idarecileri karde okul projesinin tüm okullar tarafndan uygulanmasyla okullardaki bir çok eksiin giderilebileceini belirterek, klima hibesi için teekkür etti.

Ana Sayfaya Git