Okullar yakın mercekte!

İl milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, okul denetimlerini sıklaştırdı. Önceki gün Sur ve Yenişehir'deki okulları ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Öğrencilerle bir araya gelip, öğretmenlerle istişare yaptı.

Haberler 18.01.2017 - 09:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

l Milli Eitim Müdürü Hasan Aslan, Sur ve Yeniehir lçesindeki Okullar ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

lk olarak Sur lçesi skenderpaa lkokulunu ziyaret eden l Müdürü Aslana, l Milli Eitim Müdür Yardmclar Ali Ok, Hüsamettin Atl, l Milli Eitim ube Müdürleri Naif Kele ve Ebubekir Ekin, Sur lçe Milli Eitim Müdürü Eyyüp Uçak, MÜSAD Diyarbakr ube Bakan smail Özanl ve dernek üyeleri elik etti.

OKUL ZYARETLER

skenderpaa lkokulunda Okul Müdürü Mustafa Bozku ve öretmenler tarafndan karlananAslan, okul idarecileriyle bir süre görüüp okul hakknda bilgi aldktan sonra öretmenlerle bir araya gelerek sohbet etti. Öretmenlerle görütükten sonra okulu gezip örencilerle de görüen Aslan ve beraberindekiler, toplu fotoraf çekiminin ardndan okuldan ayrld.

YENEHR OKULLARI

Yeniehir lçesi ehit Bahtiyar Er mam Hatip Ortaokuluna geçen Aslan, MÜSAD Diyarbakr ube Bakan smail Özanl ile yönetim kurulu üyeleri ve Diyarbakr Ticaret Borsa Bakan Yardmcs eyhmus Ayhan, Okul Müdürü Yahya Kamç ve okul idarecileri tarafndan karland. Okulun ilahi korosunun mini konserinin ardndan okulda çeitli incelemelerde bulunan l Müdürü Aslan, daha sonra snflar gezerek örencilerle bir araya geldi. Örencilerle görütükten sonra Okul Müdürü Yahya Kamçdan okul ile ilgili bilgi Alan l Müdürü Aslan, toplu fotoraf çekiminin ardndan okuldan ayrld.

Ana Sayfaya Git