Okullara bakım

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan belediye tarafından ilçe merkezi ve köylerdeki okulların bakım ile onarımı gerçekleştiriliyor.

Haberler 03.11.2017 - 08:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Silvan ilçesinde belediye tarafndan merkez ve köy okullarnda bakm ile onarm çalmas yaplyor.

çileri Bakanl tarafndan Silvan Belediye Bakan Vekilliine görevlendirilen Kaymakam Adem çelikin, ilçeyi belediye hizmetiyle buluturmak için balatt çalmalar sürüyor.

Bu kapsamda ilçede temizlikten asfalta, altyapdan sosyal projelere kadar pek çok alanda hummal çalma yürütülüyor.

Eitime destek çalmalarn da sürdüren belediye, bu dorultuda okullarn bakm ve onarmlarn gerçekletiriyor. Boyanan, yollar ve bahçeleri asfaltlanan okullarda basketbol sahalar kuruluyor.

OKULLARIN BAKIMI

çelik, yapt açklamada, eitime ciddi katklar sunduklarn belirtti.

Geçmi dönemde eitim noktasnda okullarmza belediye alannda hiçbir katk ve hizmet yokken, görevi devraldmz günden bu yana eitime çok ciddi katklar yapmaya çaltk. Bu çok önemsediimiz bir konu. ifadelerini kullanan çelik, çocuklar bu kapsamda sporla da buluturduklarn vurgulad.

Hedeflerinin okullara basketbol ve voleybol sahalar kurmak olduunu belirten çelik, unlar kaydetti:

SPOR SAHALARI

Merkezde bunun 8ini tamamladk. Dier okullarmzda da voleybol ve basketbol sahalar oluturma çabamz devam ediyor. Krsal mahallelerimizdeki okullara masa tenisi, basketbol potas, voleybol direi ve filesi, satranç ve badminton takmlar, forma, futbol ve voleybol toplar gibi spor malzemeleri konusunda da katkda bulunuyoruz.

Diyarbakr Büyükehir Belediyesinin de katklaryla okullarda 700 ton scak asfalt çalmas ve çevre düzenlenmesi yaptklarn bildiren çelik, 20 merkez ve köy okuluna 2 bin 700 litre boya yardmnda bulunduklarn, 5 okulda da satranç snf oluturma çalmas yürüttüklerini ifade etti.

çalmalara karde Gebze Belediyesinin de destek sunduuna iaret eden çelik, okullara yönelik çalmalarn sürdürüleceini kaydetti.

Ana Sayfaya Git