Okullara hijyen paketi!

Diyarbakır’ın Kayapınar İlçe Belediyesi, yüz yüze eğitimin başlaması ile birlikte ilçe sınırları içerisinde bulunan okullara 20 bin adet dezenfektan ve maske dağıtımına başladı.

Haberler 17.10.2020 - 00:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar Belediyesi eitime desteini pandemi sürecinde de sürdürüyor. Kayapnar Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Ünal Koçun talimatyla geçtiimiz gün yüz yüze eitimin balad Kayapnar ilçesinde ihtiyac olan okullara hijyen malzemeleri destei sundu.

2020-2021 eitim ve öretim sezonunda yüz yüze eitim verilen okul öncesi ve 1. snflara 8 bin adet hijyen seti datan Kayapnar Belediyesi, bu kez de yüze yüze eitimde ikinci aama olan ilkokul 2, 3 ve 4üncü snflar, ortaokul 8inci snflar, lise hazrlk ve 12inci snflara hijyen malzemeleri datmn sürdürüyor. Belediye binas önünde düzenlenen teslim töreninde, okul müdürlerine hijyen malzemeleri teslim edildi. Kayapnar Belediyesi okullara toplam 20 hijyen malzemesi datacak.

ETME DESTEMZ ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYORUZ

Kayapnar Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Ünal Koç, belediye olarak pandemi sürecinde yüz yüze eitimin balad u günlerde artlar iyiletirmek adna çalmalarn sürdürdüklerini söyledi. Kaymakam Koç, Yüz yüze eitimde ikinci aamann balamasyla birlikte pandemi sürecinde çocuklarmzn hijyenik snflarda eitim görmelerini salamak adna tüm okullara desteimizi sürdürüyoruz. htiyac olan okullarmza hijyen malzemeleri teslim ediyoruz. Belediye olarak, 20 bin hijyen malzemesini peyderpey teslim ediyoruz. Pandemi sürecinin sona ermesine kadar elimizden gelen tüm imkanlar geleceimiz olan çocuklarmzn hijyenik ve salkl bir ortamda eitimlerini sürdürmelerini salayacaz dedi.

Ana Sayfaya Git