Okullara kütüphane

Muş'un Varto ilçesinde ‘Kütüphanesiz Okul Kalmasın' projesi kapsamında Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda kurulan kütüphanenin açılışı yapıldı.

Haberler 29.02.2020 - 00:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kütüphane açlna Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Erturul Avc, lçe Milli Eitim Müdürü Yalçn Süne, ube müdürleri, öretmenler ve örenciler katld. Burada konuan Kaymakam Avc, Mehmet Akif Ersoy lkokulunda 2. Kütüphanenin açln yaptklarn belirterek, Okullarmzdaki fiziki meknlar iyiletirmek için çalyoruz. çocuklarmzn daha kaliteli artlarda eitime devam etmeleri en büyük arzumuz. Kütüphanesiz Okul Kalmasn projesi ile de çocuklarmza kitap sevgisini ve okuma alkanln kazandrabileceimiz alanlar oluturmak istiyoruz dedi.

KÜTÜPHANESZ OKUL OLMASIN

Kitap okumann çocuklarn geliiminde büyük bir etkiye sahip olduunu, ruhu ve zihni beslediini de ifade eden Kaymakam Avc, Günümüzde toplumlar, sahip olduklar bilgi birikiminin çounluunu kitaplar sayesinde edinmektedir. Geri kalan bilgi ise tecrübeler ile örenilir. Kitap okumak, düünce yaps ve hayal gücünü gelitirir, kendimizi ifade etme yeteneimizi gelitirir. Kütüphanesiz Okul Kalmasn projesi ile amacmz, çocuklarmza kitap okuma alkanl kazandrmak ve onlarn düünen, üretebilen, kendini daha iyi ifade edebilen bireyler olarak yetimesini salamaktr dedi.

Milli Eitim Müdürü Yalçn Sünenin de bir konuma yapmasnn ardndan kütüphanenin açl yapld.

Ana Sayfaya Git