Okullara yeşil alan!

Bağlar İlçe Belediyesi, eğitim kurumlarında yeşil alan bilincini oluşturmak amacıyla fidan dikme çalışması başlattı.

Haberler 13.03.2020 - 09:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Balar Belediyesi, baharn gelii ile birlikte ilçede yeil alan bilincini oluturmak amacyla okullarda fidan dikme ve aaçlandrma çalmas balatt. Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu tarafndan balatlan çalma kapsamnda okullarda fidan dikme çalmalar örencilerle beraber yaplarak hem yeil bir çevre oluturuluyor hem de örencilerin bu konuda bilinçlendirilmesi salanyor.

Balar Belediyesi Meclis Üyelerinden Güzel Kzolu ve Hasan Fidan, Beyaz Tebeir lkokulunda örencilerle birlikte Balar Belediyesi tarafndan temin edilen fidanlar dikti. Baharn tüm renklerinin ahenkle kendini hissettirdii atmosferde çocuklar hem fidan dikti hem de elendi.

HEDEFMZ YEL BALAR MAJI OLUTURMAKTIR

çocuklarn neeli kouturmalar arasnda gerçekletirilen fidan dikimi srasnda meclis üyeleri Kzolu ve Fidan örencilerin sorularn cevaplandrrken, dikilen fidanlara da çocuklarn istedii isimler verildi. Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, yeil bir Balar imaj oluturmak için eitim kurumlarnda yeil alan oluturma ve aaçlandrma çalmalarnn devam edeceini dile getirdi. Beyolu, Milletimizin gelecei için kendileri de birer umut fidan olan çocuklarmzla beraber fidanlar toprakla buluturmaya devam edeceiz. Balarmz tarihteki misyonu olan yeil alanlara kavuturmak için kararlyz dedi.

Ana Sayfaya Git