Okulu yenilediler

Gönüllü üniversite öğrencileri, Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesine bağlı Demirci Kırsal Mahallesindeki ilkokulu okulu baştan sona yeniledi.

Haberler 02.05.2018 - 08:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yllardr ihtiyac olan köy okullarn yenilemeye, eitim-öretim alannda farkndalk oluturan Haliç Üniversitesi Gönüllülük Kulübü, Benim Geleceim Projesinin 7nci ayanda anlurfann Viranehir ilçesine bal Demirci ilkokulunda hem snflar yeniledi hem de örencilerle elenceli ve öretici atölye çalmalar yapt. Haliç Üniversitesi Gönüllülük Kulübü üyeleri projede kapsamnda masa, sandalye, hal, bilgisayar, projeksiyon, perde, atölye malzemeleri, kostüm, krtasiye malzemeleri, kitap gibi ihtiyaçlarn büyük ksmn kendi çabalaryla karlad. Snflar boyayan gönüllüler, okuldaki masa ve sandalyeleri de yeniledi.

Aktivitelerle çocuklar gelecee hazrlanyor

Benim geleceim projesi ile Türkiyenin 81 ilindeki köy okullarnda ihtiyaç durumuna göre biliim teknolojileri snf, kütüphane, sosyal aktivite snf, ana snf, oyun odas gibi kalc alanlar ina eden kulüp üyeleri, ayrca her okulda çocuk istismar, iaret dili, ebru, tiyatro gibi en az 15 farkl atölye çalmas ile vakit geçirip, etkinlikler düzenleyerek çocuklara rol model ve umut oluyor. aret dili eitimine büyük önem verdiklerini söyleyen gönüllüler, gittikleri her projede mutlaka bu atölye çalmasn gerçekletirdiklerini belirtti. Viranehir lçe Milli Eitim Müdürü Sinan Ate, Haliç Üniversitesi Gönüllülük Kulübü üyelerini çalma yaptklar okulda ziyaret ederek Demirci lkokulunda snflarn yenilenmesinden dolay Haliç Gönüllüleri Kulübüne teekkür etti. Sinan Ate, fedakar gönüllüleri Viranehir Öretmen Evi ark salonunda yaplan sra gecesi programna davet ederek yöreye ait yemekler ikram etti.

Ana Sayfaya Git