Okulun bozuk yoluna velilerden tepki

MARDİN'in Midyat ilçesindeki Selahaddin Eyyubi Ortaokulu'nun bozuk yoluna tepki gösteren veliler, okul önünde açıklama yaparak, yetkililerden yolun yapılmasını istedi.

Haberler 03.11.2017 - 08:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Midyat ilçe merkezinde bulunan ve 800 örencinin eitim gördüü Selahaddin Eyyubi Ortaokulunun bozuk olan 2 kilometrelik yolu, bir türlü yaplamad. Bozuk yolun uzun süredir düzeltilmemesi üzerine baz veliler, okul önünde duruma tepkilerini dile getirdi. Veliler, örencilerin de katlmyla bir basn açklamas yapt. Örenci velilerinden Salih Bar, yolun bir an önce yaplmas için yetkililere çarda bulundu. Bar, Kn çamur var, yazn toz var. 800e yakn çocuk, bu okula geliyor. Bu çocuklar, bu okula geldiinden beri kn çamur, yazn toz olduu için aileler de perian oluyor. Buradan yetkililere sesleniyorum. Bir an önce bu yolun yaplmasn istiyoruz dedi.

OKULUN BOZUK YOLU

Velilerden Asya Güler de okula giden yolun asfalt olmadn belirterek, yamurla birlikte yolun çamura bulandn söyledi. Güler, yollarnn düzeltilmesini istediklerini dile getirerek, öyle konutu:

Yollarmz asfalt deil, çamur. Kn çamur; yazn toprak, toz. En azndan bu konuyla ilgili gerek yerel yönetimlerimimize gerekse sesimizin duyulduu her yere sesleniyoruz; rica ediyoruz. Bu konuyla ilgili olaya el atlmasn istiyoruz. Sizden rica ediyoruz, yollarmz yapn. En azndan önümüz k malum çamur, toprak demeden çocuklarmz okula gelip, gidiyor. Siz de bu konuya el atarsanz, yolumuzu yaparsanz ciddi anlamda çok mutlu oluruz. Tüm her ey eitim için.

Ana Sayfaya Git