Okuruz Biz!

Bingöl'de gençler kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi.

Haberler 01.04.2018 - 11:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye Gençlik Vakf (TÜGVA) Bingöl l Temsilcilii tarafndan Kütüphaneler Haftas nedeniyle Okuruz Biz ad altnda Dörtyol Parknda kitap okuma etkinlii düzenledi. Türkiye genelinde e zamanl yaplan etkinlie çok sayda vatandata katlarak elik etti.

Türkiyenin gençlii olarak okuma alkanlna dikkat çekmek üzere bu etkinlii balattklarn belirten Yurt Müdürü Muhammet Arpack,Kitap bazen bugüne, bazen geçmie, bazen bir yabancya bazen de kendimize k tutmaktr.

KTAP OKUMA

Kitap bu bakmdan birçok aleme uzanan fiziki boyutuyla da küçük bir nesnedir. Merak ve ilgi duygusuyla sarldmz, bilgi edindiimiz ve düünce dünyamza bir tula daha eklediimiz kitap ve kitap okuma eylemi onun için ciddi bir itir. Bu sebeple burada sizlere bo vakitlerinizde kitap okuyun demiyorum. Zira kitap okuyanlar çok bo vakitleri olduu için kitap okumamaktadr. Biz istiyoruz ki, kitap okumak vazgeçilmez bir günlük faaliyetiniz olsun. Okumaya gerektii önemi verelimdedi.

Bugün toplanmalarnn sebebinin okuma konusunda farkndalk oluturmak olduuna deinen Arpack, vakf gönüllüleriyle ülke genelinde tüm kentlerde ayn anda bu etkinlii gerçekletirdiklerini aktard.

Ana Sayfaya Git