Onlar gönül elçileri

Kulp Kaymakamlığınca uygulanan ‘Gönül Elçileri Projesi’ kapsamında Kulp İlçesinden gelen bir grup öğrenci, Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy’u ziyaret etti.

Haberler 11.04.2015 - 00:49 Son Güncelleme : 11.04.2015 - 00:49

Kulp Kaymakamlığınca uygulanan Gönül Elçileri Projesi kapsamında Kulp İlçesinden gelen bir grup öğrenci, Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoyu ziyaret etti.

>Ziyarete Kulp Kaymakamı Mehmet Maraşlının eşi aynı zamanda projenin de yürütücüsü olan Arzu Güleryüz Maraşlı, Kulp Jandarma Tabur Komutanı Yarbay Aydın Kutlunun eşi Semra Kutlunun yanı sıra öğrenciler katıldı.

>Valilik Toplantı Salonunda öğrencileri kabul eden Vali Aksoy, projenin önemine değinerek kendilerini burada görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

>ONLAR GÖNÜL ELÇİLERİ

>Proje hakkında Vali Aksoya bilgi veren Kulp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, amaçlarının daha önce Kulp İlçesi dışına çıkmamış olan öğrencilere bir il gezisi yaptırmak olduğunu söyledi.

>Maraşlı, bu durumdaki öğrencileri Diyarbakıra getirerek buradaki tarihi mekanları gezdirdiklerini ve Çanakkale Zaferinin konu edildiği Son Mektup filmini izlettiklerini belirtti.

>Ziyaret sırasında öğrencilerle sohbet eden Vali Aksoy, öğrencilere hediyeler dağıttı.

>Program Vali Aksoyun misafirleri ile fotoğraf çektirmesiyle son buldu.

Ana Sayfaya Git