Onlar yarının muhasebecileri

Yarının muhasebecileri Muhasebe Haftası'nı kutladı

Haberler 13.03.2020 - 09:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Muhasebe Haftas, Diyarbakrdaki Yolalt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Diyarbakr Serbest Muhasebeci Mali Müavirler Odas tarafndan düzenlenen ortak bir etkinlik ile kutland.

Yarnn muhasebecilerini yetitiren Yolalt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, her yl Muhasebe Haftas nedeniyle deiik etkinlikler gerçekletiriyor. Bu yl okulun muhasebe ve finansman alannda okuyan örencilerin mesleki farkndalklarn arttrmak ve kariyer planlamalarna destek olmak için Muhasebe Haftas, Diyarbakr Serbest Muhasebeci Mali Müavirler Odas ile birlikte kutland.

YARININ MUHASEBECLER

Okulda gerçekletirilen kutlama etkinliine Diyarbakr Vergi Dairesi Grup Müdürü Kenan Cokun, KUR l Müdürü smail Koç, Sosyal Güvenlik Kurumu l Müdürü Reat Merttir, Yeniehir lçe Milli Eitim Müdürü Hüsamettin Atl, Diyarbakr Serbest Muhasebeci Mali Müavirler Odas Bakan Mustafa Vural, Yönetim Kurulu Üyeleri, Yolalt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin eski ve yeni yöneticileri, öretmenler ile muhasebe ve finansman alan örencileri katld.

ÖRENCLERN KATILIMIYLA

Kutlama nedeniyle konuan Okul Müdürü Ahmet Hamdi Ate, katlmclara burada bulunduklar için teekkür etti. Ardndan söz alan Sosyal Güvenlik Kurumu l Müdürü Merttir, Oda Bakan Vural, Vergi Dairesi Grup Müdürü Cokun, KUR l Müdürü Koç, Yeniehir lçe Milli Eitim Müdürü Atl ve Yolalt Mesleki ve Anadolu Lisesi mezunlarndan olan serbest muhasebeci ve mali müavir Vedat Aaç birer konuma yapt.

Yolalt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi muhasebe ve finans bölümü örencilerinin hazrlad sinevizyon gösterisi, iir dinletisi ve skeçler ile devam eden kutlama, plaketlerin verilmesi ile sona erdi.

Ana Sayfaya Git