Onlarda artık üşümeyecekler

Siverek Özel Eğitim Uygulama Merkezinde eğitim gören zihinsel engelli çocuklar, ihtiyaç sahibi öğrencilere bot yardımında bulundu.

Haberler 05.01.2017 - 08:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Frat Mahallesindeki Selçuk lkokulunu ziyaret eden zihinsel engeli çocuklar, konser verdi, okul yönetimi ve baz i adamlar tarafndan temin edilen botlar, ihtiyaç sahibi örencilere datt.

ÖRENCLERE GYM YARDIMI

Özel Eitim Uygulama Merkezi Müdürü brahim Halil Özer, yapt açklamada amaçlarnn zihinsel engelli çocuklar sosyal yaama adapte etmek olduunu söyledi.

Okul olarak baz sosyal projeler yürütüklerini belirten Özer, Bir yl önce okulumuzda bulunan örencilerden bir müzik korosu oluturduk. Bu müzik koromuz daha önce ilçede bulunan ana okullarda ana snf örencilere konser vermiti. çalmalarmz olumlu geçti ve bu sene bu çalmamz biraz daha fazla gelitirmek amacyla ilk ve orta öretimde okuyan örencilere de müzik dinletisi yannda örencilerimiz arasnda paylam kültürünü gelitirmek için örencilerimiz aralarnda topladklar paralar ve baz i adamlarnn destekleri ile ihtiyaç sahibi çocuklara bot yardmnda bulunduk. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git