Örnek işbirliği

Şırnak'ın Cizre ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen çevre temizliği etkinliğine katılan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Davut Sinanoğlu da çocuklarla birlikte çöp topladı.

Haberler 22.11.2019 - 09:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

rnakn Cizre ilçesinde örenciler, ara tatilde balatlan kampanyaya kapsamnda çevre temizliine katk salad.

lçe Milli Eitim Müdürlüünce, çevre bilinci konusunda farkndalk oluturulmas amacyla, Cizreyi seviyoruz, temiz tutuyoruz kampanyas balatld.

Kampanyaya örenciler, öretmeler, vatandalar, kurum ve sivil toplum kurulularnn temsilcilerinin yan sra Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Davut Sinanolu da katld ve katlmclarla birlikte çöp toplad.

Sinanolu, yapt açklamada, çevre temizlii konusunda vatandalardan duyarllk beklediklerini belirterek, bu dorultuda belediyenin çalmalarna vatandalarn da desteini önemsediklerini söyledi.

Özellikle park ve bahçeler, ana yollarda çevre temizliine duyarl vatanda ve esnafa teekkür eden Davut Sinanolu, lçeye sahip çkmak, bu tür organizasyonlara destek verip Cizre adna yaplacak çalmalarda elimizi tan altna koymakla mümkün. Bugün Milli Eitim Müdürlüümüzün ara tatil nedeniyle düzenledii programlardan birisi olan sosyal sorumluluk kapsamndaki temizlik kampanyasna imza attk. çocuklarmzn ve gençlerimizin gayreti ile Cizre bundan sonra daha temiz olacak. dedi.

- Cizre dünden daha güzel olacak

Temizlik konusunda belediye olarak üzerlerine düeni yapmaya hazr olduklarn dile getiren Sinanolu, bu alanda belediyedeki eksikleri de tamamlamaya çaltklarn belirtti.

Davut Sinanolu, çöp kamyonu, konteyner eksiklerimiz var. Bunlar da saladktan sonra Cizrenin geçmite olduu gibi çok daha temiz, daha düzenli, daha yeil ve vatandalarmzn hayat standardnn daha yüksek olduu bir yere geleceini ön görüyorum. çalmalarmz sürüyor. diye konutu.

çocuklarla yürütülen bu kampanyann ayn zamanda bir eitim çalmas olduuna dikkati çeken Sinanolu, gelecei ina edecek olan çocuk ve gençlerle bir arada olmann mutluluunu yaadklarn dile getirdi.

Sinanolu, öyle konutu:

Bunun bir kampanyann ötesine geçerek, temizliin bir hayat tarz haline gelmesini hedefliyoruz. Cizreli vatandalarmz undan emin olsun ki Cizre dünden daha güzel olacak. Ama bunu hep birlikte ina edeceiz. çok ükür Cizrede huzur var. Güvenlik anlamnda hiçbir skntmz yok. Bunu da kolluk ve güvenlik güçlerimize borçluyuz. Ayn zamanda Cizreli hemehrilerimizin bu huzura ve güvene sahip çkmalarna borçluyuz. Bunun da devam edeceini düünüyoruz. nallah bu huzur devam edecek ve Cizre daha da geliecek. Cizrenin gelecei aydnlktr, parlaktr. Bunu hep birlikte tüm kamu kurum ve kurulular, sivil toplum kurulular, meslek örgütleri 7den 70e vatandalarla ina edeceiz.

Belediye Temizlik leri Müdürü Mahfuz Toprak da daha temiz bir Cizre için bu organizasyonu gerçekletiren lçe Milli Eitim Müdürü, örenciler ve tüm katlmclara teekkür etti.

Ana Sayfaya Git