Örnek öğretmen

Diyarbakır’da görev yapan öğretmenden takdir toplayan kampanya

Haberler 12.01.2021 - 00:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Sur lçesinde öretmen olan Merve Ceylan, dezavantajl bölgelerde yaayan kelebek hastas çocuklar için sosyal medyada bir kampanya balatt. Merve öretmenin kampanyas tüm kesimlerin takdirini toplad.

Sur ilçesi Ekince lkokulunda görevli öretmen Merve Ceylan dezavantajl bölgelerde yaayan kelebek hastas çocuklar için sosyal medyada bir kampanya balatt. Ceylan kampanya kapsamnda vatandalara doum günlerini kelebek hastas çocuklarla kutlayp onlara hediye verilmesini istedi. Dezavantajl çocuklar ziyaret eden Ceylan, kendisine gönderilen pasta ve hediyelerle kelebek hastas çocuklarn kaplarn çalp onlara unutamayacaklar anlar yaatt.

TAKDR TOPLUYOR

Kampanyann amacnn farkndalk oluturmak olduunu belirten Ceylan, pandemi sürecinden dolay zorunlu olarak evlere kapandklarn aslnda özgürlüün ve sosyallemenin ne kadar önemli olduunu fark ettiklerini söyledi. Ceylan, Kelebek hastas çocuklar hayatlarnn neredeyse tamamn evlerinde geçirmek zorunda kalyorlar. Süreç onlarla empati kurmamz salad. Gelin hep beraber bu yl doum günümüzü bu çocuklarla kutlayalm. Herkes doum gününü ve hediyelerini bir kelebek hastas çocua armaan etsin. Paylamann ve sevginin bu zorlu süreçte en büyük motivasyon kayna olduuna inanyorum dedi.

Ana Sayfaya Git