ÖSYM Çağrı Merkezinden memnuniyet yükseliyor

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Mahmut Özer, bu yılın ekim ayında ÖSYM Çağrı Merkezi'nden hizmet alanların memnuniyetlerini ölçmeye yönelik bir çalışma başlattıklarını belirterek "Elde edilen sonuçlar sevindirici. Bundan sonra bu çalışmayı her ay gerçekleştireceğiz ve aldığımız dönüşlere göre süreçlerimizi gözden geçirip iyileştireceğiz." dedi.

Haberler 09.12.2017 - 08:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Özer, adaylarn hizmetlere yönelik sorunlarn kolayca iletebildikleri çar merkezinden memnuniyetlerinin büyük önem tadna iaret etti.

çar merkezinden hizmet alanlarn memnuniyetlerini ölçmeye yönelik çalmay bu yln ekim aynda balattklarn bildiren Özer, Elde edilen sonuçlar sevindirici. Bundan sonra bu çalmay her ay gerçekletireceiz ve aldmz dönülere göre süreçlerimizi gözden geçirip iyiletireceiz. dedi.

MEMNUNYET YÜKSELYOR

Snava girecek adaylara hizmet veren ÖSYM çar Merkezinden ekim ve kasm aylarnda 69 bin 821 çarnn yantlandn aktaran Özer, unlar kaydetti:

Ekim aynda 42 bin 772 olan çar says, kasm aynda 27 bin 49a dütü. Ekim ve kasm aylarnda çar merkezi üzerinden hizmet alan adaylara yönelik ÖSYM tarafndan yaplan memnuniyet anketinde çar merkezi temsilcisinin yaklam ve tutumundan memnuniyet oran yüzde 91, çar merkezi temsilcisinin problem çözme becerisinden memnuniyet oran yüzde 83, çar merkezine ulaabilme kolaylnda memnuniyet oran yüzde 89 ve hizmet kalitesinden memnuniyet oran yüzde 88 olarak tespit edildi.

Ana Sayfaya Git