ÖSYM mobil uygulamalarına e-Devlet şifresiyle erişim kolaylığı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, adaylar ve sınav görevlilerinden gelen talepler doğrultusunda, ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi (AİS) ve ÖSYM Görevli İşlemleri Sistemi (GİS) mobil uygulamalarına e-Devlet şifresiyle giriş yapabilme özelliğinin eklendiğini bildirdi.

Haberler 26.11.2020 - 09:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Aygün, adaylarn ilemlerini kolaylatrmak ve taleplerine çözüm üretmek için çalmaya devam ettiklerini ifade etti.

Adaylarn ve görevlilerin, ÖSYM AS ile ÖSYM GS uygulamalarna hzl eriimlerini salayarak ilemlerini kolaylatrmalar için mobil uygulamalarn, bu yl itibaryla kullanmna sunulduunu hatrlatan Aygün, mobil uygulamalarla adaylar ve snav görevlilerinin AS ve GS sistemlerinde yer alan bavuru ve tercih yapma, snav görevi tercih etme, iletiim bilgilerini güncelleme, bilgi kontrolü gibi tüm ilemlerini istedikleri yerde ve zamanda gerçekletirebildiini hatrlatt.

E-DEVLET FRESYLE ERM KOLAYLII

Adaylar ve görevliler için önemli bir yenilii daha hayata geçirdiklerini belirten Aygün, Adaylarmz ve snav görevlilerimiz tarafndan gelen talepler dorultusunda, ÖSYM AS ve ÖSYM GS mobil uygulamalarmza e-Devlet ifresi ile giri yapabilme özelliini de ekledik. e-Devlet ifresiyle ÖSYM Mobil uygulamalarmza giri yapmak isteyen adaylarmz ve görevlilerimiz e-Devlet ile Giri seçeneine tklayarak ÖSYM AS ve ÖSYM GS mobil uygulamalarmza giri yapabilecekler. bilgisini paylat.

Halis Aygün, ÖSYM Bakanl olarak teknolojik gelimeleri snav süreçlerine yanstarak çalmalara ve yeniliklere devam edeceklerini vurgulayarak, yeni uygulamann adaylara ve snav görevlilerine hayrl olmasn diledi.

Ana Sayfaya Git