Oyun Odalarında 23 Nisan Kutlandı

Kreş ve Gündüz Bakım Evleri ile Oyun Odaları’nda başlattığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları devam ediyor. Kutlamalara Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla’nın eşi Lütfiye Atilla da katıldı.

Haberler 21.04.2018 - 09:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Bakanl, bünyesinde 3-6 ya çocuklarn yararland Kre ve Gündüz Bakm Evleri ile Oyun Odalarnda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayram kutlamalar devam ediyor. Sosyal Hizmetler Daire Bakanl ve Kadn Aile Hizmetleri Daire Bakanl tarafndan Yeniköy ve Ben u Sen Kadn Yaam Merkezlerindeki Oyun Odalarnda düzenlenen kutlamalara Büyükehir Belediye Bakan Cumali Atillann ei Lütfiye Atilla da katld.

23 NSAN KUTLANDI

Yeniköy Kadn Yaam Merkezinde balayan 23 Nisan kutlamalarnn Kutlamann yapld salon Türk bayraklar ve balonlar süslendi. çocuklar, eitim dönemi boyunca örendikleri drama, dans ve arklar sahneledi. 23 Nisan kutlamalar Ben u Sen Kadn Yaam Merkezindeki Oyun Odalarnda yaplan kutlamalarla devam etti. Yaam Merkezinin Bahçesini süsleyen Büyükehir Belediyesi, çocuklarn eitim boyunca örendiklerini sergilemesi için sahne oluturdu. Örendikleri arklar söyleyen, iirleri okuyan danslar sergileyen miniklere aileleri alklarla elik etti. Kutlamalarda ayrca Dicle Üniversitesi Tiyatro Topluluu üyeleri, çocuklar için çeitli yarmalar düzenledi.

çocuklar ve aileleri doyasya elenerek yaptklar kutlamalar çekilen toplu fotoraflarn ardndan sona erdi.

Ana Sayfaya Git