Oyuncak ve kıyafetler Beyoğlu’ndan!

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki illerde çocuklara oyuncak ve kışlık kıyafet dağıtılacak. Oyuncak ve kıyafet yüklü tır, Beyoğlu'nda düzenlenen törenin ardından yola çıktı.

Haberler 16.12.2020 - 04:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Beyolu Belediyesi ile çocuk Oyunlar ve Spor Kulüpleri Federasyonu tarafndan Dou ve Güneydou Anadolu bölgelerindeki illerde çocuklara datlacak oyuncaklar ve klk kyafetleri tayan tr, yola çkt.

Beyolu Belediyesi binasnda önündeki törende konuan Beyolu Kaymakam Mustafa Demirelli, organizasyonun çok ince düünüldüünü dile getirdi.

Demirelli, hediyelerin çocuklara ulamasnn önemli olduunu ifade ederek, organizasyonda emei geçenlere teekkür etti.

Beyolu Belediye Bakan Haydar Ali Yldz, trn 15 gün boyunca 14 ili dolaacan belirterek, öyle devam etti:

BEYOLU BELEDYES

çocuklar hem manen sndracak hem de onlara klk ihtiyaçlarn sunacaklar. Trda çocuklar sevindirecek, onlarn kalplerine dokunacak ve onlar yuvalarnda daha mutlu edecek oyuncaklar var. Elbette k mevsimine girdiimiz bugünlerde özellikle Dou ve Güneydouda daha fazla ihtiyaç duyulacak olan mont var, palto var, ayakkab var ve klk giyecekler var. Ben katk sunan kurululara ve hayrseverlere ükranlarm sunuyorum.

çocuk Oyunlar ve Spor Kulüpleri Federasyonu Bakan Mehmet Mutlu, hediyelerin yer ald trn 14 ilde çocuklara hediye datacan belirterek, çok mutluyuz. Hediyelerin ulaaca çocuklarn da mutlu olmasn istiyoruz. dedi.

Konumalarn ardndan oyuncak ve klk kyafet yüklü tr, belediye binas önünden yolcu edildi.

Ana Sayfaya Git