Oyuncaklarını gönderdiler!

Siirtli öğrenciler oyuncaklarını depremzedelere gönderdi

Haberler 26.02.2020 - 09:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Siirt Mehmetçik lkokulu örencileri, oyuncaklarn ve duygularn aktardklar mektuplar Elaz ve Malatyada depremzede çocuklara gönderdi.

Elazn Sivrice ilçesinde 41 kiinin hayatn kaybettii 6,8 büyüklüündeki depremin ardndan okul yönetiminin çars üzerine örenciler, evlerindeki veya harçlklaryla aldklar oyuncaklar okula getirdi.

Bir ayda toplanan 5 bin oyuncak, Elaz ve Malatyadaki çocuklara gönderilmek üzere kolilere dolduruldu.

Okul müdürü Mustafa Özkoyuncu, örencilerin deprem bölgesindeki çocuklarn yüzünü güldürmek için örnek bir davranta bulunduunu belirterek,Sa olsunlar öretmenlerimiz ve tüm örencilerin çabalaryla bir ayda 5 binin üzerinde oyuncak topland. Bunlar hepsini kolilere yerletirerek Elaz ve Malatyadaki miniklere göndereceiz. dedi.

ÖRENCLERN OYUNCAKLARI

Rehber öretmen Emine Bahçeci de kampanyann örenciler arasnda dayanma duygusunu artrdn belirterek, unlar kaydetti:

Tüm örencilerimizin katkda bulunmas bizleri çok mutlu etti. Örencilerin getirdikleri oyuncak paketleri açtmzda kendi duygularn yazan not ve mektuplarn olmas bizi de duygulandrd. Mektuplarda canm kardeim siz üzülmeyesiniz diye size oyuncak gönderiyoruz, sizleri çok seviyoruz sizlerin mutluluu bizlerin mutluluudur notlarnn yer almas bizleri çok sevindirdi. Örencilerimle gurur duyuyorum.

Örencilerden Kevser Canpolat, evde çok sevdii oyuncak bebeini depremden etkilenen çocuklara gönderecei için çok mutlu olduunu söyledi.

Zeynep Evsa da harçlndan biriktirdii parayla satn ald oyuncan kutusunun içine Sizleri seviyoruz canm arkadalarm, ne olur üzülmeyin. yazl not koyduunu dile getirdi.

Ana Sayfaya Git