Özel eğitimlilere yaş pasta jesti

Hacı Baba Pastanelerinden, özel eğitim okulundaki çocuklara yaş pasta jesti...

Haberler 23.04.2022 - 01:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR(SÖZ)-- Diyarbakrda Hac Baba Pastaneleri, Ak Veysel Özel Eitim ve Uygulama Okulunda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayram etkinliine destek vermek için çocuklara ya pasta ikramnda bulunuldu.

stiklal Marnn okunmas ve sayg duruu ile balayan etkinlikte, çeitli yarmalar ve ebru çizen özel eitim gören örenciler doyasya elenirken, veliler de youn ilgi gösterdi. Koltuk kapmaca yarmasnda dereceye giren örencilere madalyalar verilmesi sonrasnda etkinliin sonunda Hac Baba Pastaneleri tarafndan çocuklara ya pasta ikramnda bulunuldu.

YA PEST JEST

Etkinlik hakknda bilgi veren Hac Baba Pastaneleri Genel Müdürü Hakan Bilici, firma olarak her zaman özel eitime gereksinim duyan çocuklarn yannda olduklarn ifade etti. Bilici, Bugün de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayram dolaysyla çocuklarmzla birlikte olduk. Hem eitim alannda hem de bu tür projelerde onlarla beraber olmaktan çok mutluluk duyuyoruz dedi.

Özel Yahya Osman Elald Eitim ve Rehabilitasyon Merkezi Eitim Direktörü Müzeyyen Meral ise, Bulunduumuz ortam çok keyifli bir ortamdr. çocuklarmzn toplumsal ve sosyalleme açsndan genelleyecekleri kendilerinin de daha öz görülü daha mutlu olabilecekleri frsatlar bu özel günler. Bizler de Özel Yahya Osman Elald Eitim ve Rehabilitasyon Merkezi olarak okullarmzda yaplan bu tür etkinliklere katlmak bizlere keyif veriyor diye konutu.

Etkinlie, Kayapnar lçe Milli Eitim Müdürü Aydn Ak, Hac Baba Pastaneleri Genel Müdürü Hakan Bilici, Özel Yahya Osman Elald Eitim ve Rehabilitasyon Merkezi Eitim Direktörü Müzeyyen Meral, okul yöneticileri, öretmenler veliler ve çok sayda çocuk katld.

Ana Sayfaya Git