Özel okulda ‘Kutlu Doğum’ etkinliği

Diyarbakır’da özel bir okul tarafından “Kutlu Doğum Haftası” etkinliği düzenlendi.

Haberler 14.12.2017 - 09:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Özel 571 Koleji örencileri Kutlu Doum Haftas etkinlii düzenledi. Etkinlie, okul idarecileri, öretmenleri, örencileri ve velileri katld. Okul kurucu müdürü Derya Karakn konumas ile balayan etkinlikte 4. Snf örencisi Abdülkadir Alta Anne Bana Peygamberimi Anlat Onu Tanmak istiyorum iirini seslendirdi. Program srasnda duygu dolu anlar yaanrken, minik örenciler katlmclardan büyük beeni ald.

KUDÜSÜN ÖZGÜRLÜÜ

Program da Kudüste unutulmad. Kudüsün özgürlüü için, Müslümanlarn zalimlerin zulmünden kurtulmas için dualar edildi.

çeitli ikramlarn yapld etkinlikte örenci velileri örencilerin yapm olduu etkinlikleri büyük bir beeni ile izlerken resimlerini çekmeyi ve videoya almay da ihmal etmedi. lahilerin seslendirildii etkinlikte kareografiler ve semazen gösterileri de izleyenleri büyüledi.

Okuduu Mescid-i Aksa iiri ile davetlilere duygu dolu anlar yaatan Okul Kurucu Müdürü kadn Derya Karak, Peygamberimiz Hz. Muhammedi idol alarak vatana, millete ve topluma faydal bir nesil yetitirmek için bu yola çktk. Örencilerimizin tümü bir cevherdir, onlar çok seviyoruz, onlar bizlerin geleceidir. Örencilerimizin baarlar bizleri onurlandryor. Kurulduumuz günden bu yana birçok etkinlikte bir araya geldik. Böyle duygu dolu bir etkinlikte de bizleri yalnz brakmayan deerli velilerimize de sonsuz teekkür ediyoruz. Örencilerimizi çok seviyoruz rabbim hepsini balasn dedi.

Ana Sayfaya Git