Paşadan Altın Ödül

Orgeneral Güler'den Şirvan'daki TEOG birincilerine altın. Siirt'in Şirvan ilçesinde güvenlik korucularının çocukları olan iki TEOG birincisine, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Güler adına cumhuriyet altını verildi

Haberler 05.06.2017 - 03:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Jandarma Genel Komutan Orgeneral Yaar Güler adna, Siirtin irvan ilçesinde Temel Eitimden Ortaöretime Geçi (TEOG) Sistemi kapsamnda yaplan ikinci dönem merkezi ortak snavlarda birinci olan 2 örenciye cumhuriyet altn hediye edildi.

Siirt l Jandarma Komutan Kurmay Albay Halidun Eren, TEOG ikinci dönem merkezi ortak snavnda 120 sorunun tamamn doru yantlayarak Türkiye birincileri arasnda yer alan Hüseyin Tunçaa, Ormanba köyündeki evinde ziyarette bulundu.

BRNCLERE ALTIN ÖDÜL

Eren, Tunça ve ailesini tebrik ederek, Orgeneral Güler adna cumhuriyet altn verdi.

Güvenlik korucusu baba Hamit Tunça, ziyaretten duyduu memnuniyeti dile getirerek, Gülere teekkür etti.

Olunun baarsndaki en büyük payn öretmenlerine ait olduunu belirten Tunça, çocuumun böylesine büyük baar kaydetmesi bizim için çok güzel bir duygu. Görevdeyken öretmeni beni arayarak Hüseyinin birinci olduunu söyledi. çok gururlandm. dedi.

Kurmay Albay Eren, daha sonra Yarmtepe köyünde yaayan güvenlik korucusunun TEOG birincisi kz Esma Açkçaya da cumhuriyet altn hediye etti.

Ana Sayfaya Git