Pandemiyi avantaja çevirdim

Diyarbakır’da, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılan sınavda tam puan alarak, 97 Türkiye birincisinden biri olan Tuba Polat (14), "Pandemide canlı dersleri hem takip ediyorduk hem evde daha fazla süre kazanıyorduk. Bol bol soru çözdük. Pandemi ve evde kal çağrıları bana daha iyi katkı sağladı" dedi.

Haberler 05.07.2021 - 00:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kentte özel bir kurs merkezinde eitim gören Tuba Polat, LGSde tüm sorular doru cevaplayarak, 500 tam puan ald. Türkiye genelindeki 97 birinciden biri olan Tuba Polat ile 2nci ve 3üncüler için kurs merkezinde program düzenledi. Velilerin de katld programda, birincilik, ikincilik ve üçüncülük elde eden örencilere plaket ile tam altn hediye edildi.

PANDEMY AVANTAJA çEVRDM

Hedefine ulatn belirten Tuba Polat, Bu yln bandan itibaren 500 puan almak için çaltm. Bu yl da pandemi vard bilindii gibi. Ama ben bunu avantaja çevirdim. Uzaktan eitimde canl dersleri çok iyi takip edebiliriz. Evde kalarak, bol soru çözerek, konu eksikliimizi de kapatabiliriz. Pandemiyi avantaja çevirebiliriz. Serviste veya okul teneffüslerinde zaman kaybediyorduk. Pandemide canl dersleri hem takip ediyorduk hem evde daha fazla süre kazanyorduk. Bol bol soru çözdük. Pandemi ve evde kal çarlar bana daha iyi katk salad. Doktor olmak istiyorum. Daha çok bilimsel çalmalar yapmak istiyorum. Örenciler evde kaldklar için morallerini bozmasnlar. Bu dönem bence onlara daha fazla katk salar. Bunu avantaja çevirebilirler. Bol bol çalsnlar. Denemelerden sonra morallerini de bozmasnlar dedi.

TAKDRE AYAN BR ÖRENC

Eitim kurumu müdürü Sedat Ylmaz ise, Tubann 2 yldr örencileri olduunu ve disiplinli bir genç olduunu belirterek, Düzenli çalan bir örencimizdi. O potansiyeli ve gördük, ilk gün söyledik. Yl içerisindeki tüm konumalarda bunu söyledik. Allah yar ve yardmcs olsun. Takdire ayan bir örencimiz. Baarsnda ufak da olsa bir katkmz varsa, ne mutlu bize. Ailesine teekkür ediyorum. Biz burada tek deiliz, öretmenler ve örencimizin de emekleri var. Ders çaltnda sorular nasl yaptn çok iyi biliyorum. Bir tane çözülmemi soru brakmad. O yüzden fazlasyla hak etti. Bundan sonra yaamnda da baarlar diliyoruz diye konutu.

Ana Sayfaya Git